Διδυμότειχο: Διεξαγωγή του 31ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Έβρου

Διδυμότειχο: Διεξαγωγή του 31ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Έβρου

Την περασμένη Κυριακή 18/03/2019 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου, διεξήχθη το 31ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ 2019 υπό την αιγίδα της ομάδας ΣΚΑΚΙ του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Συμμετείχαν νήπια καθώς και μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, με στόχο στην ανάδειξη των καλύτερων ανά τάξη και την πρόκριση τους στους ημιτελικούς σε επίπεδο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης & Σερρών.

Συνολικά οι συμμετοχές ήταν 177, προερχόμενες παραδοσιακά από Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Ορεστιάδα και Διδυμότειχο. Οι θέσεις πρόκρισης για της Περιφερειακή Ενότητα Έβρου , σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη των ημιτελικών αγώνων (θα γίνουν στην Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή στις 24/03), είναι 55 και μοιράζονται ανά περιοχή ως εξής:

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που αγωνίσθηκαν και ευχές για καλή επιτυχία σε όσους προκρίθηκαν για την επόμενη φάση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντη του 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ κο Σταύρο Παπαμιχαήλ καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, που όχι μόνο παραχώρησαν τους χώρους, την υποδομή και τα μέσα για την επιτυχία μιας τόσο σπουδαίας σχολικής διοργάνωσης,  αλλά συνέβαλαν σ’ αυτό και με προσωπική εργασία !!!!!!!

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους των τοπικών σκακιστικών συλλόγων, καθώς και αυτών της Ξάνθης και Κομοτηνής για την ουσιαστική συμπαράσταση τους τόσο με άτομα όσο και με υποδομή.

Ευχαριστούμε τον επί κεφαλής Διαιτητή αγώνων κο Σπύρο Νταλαμπίρα που, ως πρώην προπονητής και αρχηγός της ομάδας ΣΚΑΚΙ του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, έβαλε τα θεμέλια για τη σημερινή μας ομάδα.

Τέλος ευχαριστούμε του γονείς για την υπομονή τους σ’ αυτόν σκακιστικό  μαραθώνιο.

Αφήστε το σχόλιό σας