Τοψίδης: Σημάδια… κόπωσης, αφού παρουσίασε μόνο τρεις καινούργιους υποψήφιους σε νέα φιέστα στη Δράμα

Τοψίδης: Σημάδια… κόπωσης, αφού παρουσίασε μόνο τρεις καινούργιους υποψήφιους σε νέα φιέστα στη Δράμα

Ξεκάθαρα σημάδια… κόπωσης εμφανίζει η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, κάτι που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά χθες στην Δράμα, όπου σε μια νέα επικοινωνιακή φιέστα, παρουσίασε μόλις… 3 νέους υποψήφιους.

Πολύ κακό για το τίποτα, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή τη νέα εκδήλωση της παράταξης του, αφού παρέστησαν οι… γνωστοί άγνωστοι υποψήφιοι του στο σύνολο της Περιφέρειας και οι φίλοι και γνωστοί τους. Όλοι οι… μεταφερόμενοι από εκδήλωση σε εκδήλωση δηλαδή, που τους βλέπουμε παντού. Οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας Θ.Μαρκόπουλος, Α.Ιωσηφίδης, ο καταδικασθείς και εξαιτίας αυτού του λόγου τελών σε αργία Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μ.Αμοιρίδης και Κ.Εξακουστός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ.Μωραίτης και κάποιοι…πρώην βουλευτές όπως ο Σταύρος Δαϊλάκης και δημοτικοί σύμβουλοι στο νομό Δράμας.

Αυτή την φορά δεν υπήρχε κάποιος Αθηναίος δημοσιογράφος να παρουσιάσει την εκδήλωση (όσοι περίμεναν τον… Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μάλλον απογοητεύθηκαν). Λέτε να τέλειωσαν τα… χρήματα του υποψήφιου Περιφερειάρχη και αποφάσισε να μειώσει τα έξοδα; Έτσι μίλησε ο ίδιος, αυτή την φορά πολύ λιγότερο χρόνο και επανέλαβε τα γνωστά, τετριμμένα. Ότι δηλαδή θα σταματήσει το brain drain των νέων και θα δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις και δουλειές και άλλα τέτοια μεγαλεπίβολα, αφού μάλλον νομίζει ότι διεκδικεί την θέση του Πρωθυπουργού.

Με φανερή αμηχανία, κατηγόρησε το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και αντίπαλο του στις εκλογές της 26ης Μαίου, ότι ανακοινώνει έργα εκατομμυρίων τώρα, ενώ καιρό τώρα τον χαρακτήριζε ανύπαρκτο. Προφανώς θέλοντας να απαντήσει στο χθεσινό δημοσίευμα μας, για τα 12 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για κατασκευή βιολογικού και αποχέτευση στο χωριό του κ.Τοψίδη, τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας. Μόνο που αυτά αποφασίστηκαν και δόθηκαν πριν ένα χρόνο, τέτοιον καιρό πέρυσι, όταν ο κ.Τοψίδης παρίστανε τον φίλο στο νυν Περιφερειάρχη και του ζητούσε να βολέψει φίλους του, όπως την Σοφία Λαμπάκη που διόρισε Πρόεδρο στην εταιρεία της Περιφέρειας ΔΕΣ-ΜΟΣ, για να τον… υπονομεύει τώρα δουλεύοντας για την υποψηφιότητα Τοψίδη. Όσοι παραβρέθηκαν πάντως, με εξαίρεση την ενθουσιώδη σύζυγο του Νίκη και τους γνωστούς… παρατρεχάμενους υποψήφιους του που είναι εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, δεν είχαν όρεξη και χειροκροτήματα.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι δυο από την Δράμα και μία από την Καβάλα:

  1. Μάρθα Συμεωνίδου Αστυνομική Υπάλληλος Π.Ε Δράμας
  2. Στέλλα Παπαδοπούλου Δικηγόρος Π.Ε Καβάλας
  3. Αναστάσιος Χατζηκυριακίδης Δικηγόρος Π.Ε Δράμας

Για να μην υπάρχει μάλιστα αυτή η απογοητευτική “εικόνα”, η επικοινωνιολόγος του που παρουσίασε την εκδήλωση, “¨επιστράτευσε” αρχικά όσους υποψήφιους από την Δράμα είχαν ήδη ανακοινωθεί, αλλά και τους άλλους από τους υπόλοιπους νομούς, για να φαίνεται… μπούγιο.