Ο Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας Παύλος Τσολακίδης υποψήφιος με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Ο Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας Παύλος Τσολακίδης υποψήφιος με την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Ο Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Εποχικών Υπαλλήλων του εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας Παύλος Τσολακίδης, προστέθηκε στην πολύ δυνατή ομάδα που έχει δημιουργήσει η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Όπως ανακοίνωσε η παράταξη της “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου θα είναι υποψήφιος της:

“Άνθρωποι που βλέπουν το επαγγελματικό τους μέλλον να απειλείται. Άνθρωποι που αγωνιούν γιατί οι αρνητικές εξελίξεις έρχονται σαν χιονοστιβάδα. Άνθρωποι που ψάχνουν για ελπίδα, να πιαστούν απ’ αυτήν και να πολεμήσουν για κάτι πιο θετικό. Άνθρωποι που παρά τις δυσκολίες θέλουν να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν, να αντισταθούν στην παρακμή, έρχονται κοντά μας να δώσουν και να πάρουν δύναμη.

Ο Παύλος Τσολακίδης, ένας άνθρωπος της εργασίας, ένας ενεργός πολίτης, συνδικαλιστής, συναντήθηκε με την επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης. Έδωσαν τα χέρια και ο κ. Τσολακίδης θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” στις εκλογές του Μαΐου.

Αμέσως μετά ο κ. Τσολακίδης δήλωσε :

Θα το πω καθαρά. Εντυπωσιάστηκα απ’ τη Μαρία για την επιμονή της να μην κλείσει το εργοστάσιο Ζάχαρης, για τη θέση της που αφορούσε τους εργαζομένους, για τη μάχη της να σωθούν οι θέσεις των εποχικών υπαλλήλων, για τη μάχη της να σωθεί η τευτλοκαλλιέργεια, αλλά και τα συμπληρωματικά επαγγέλματα. Με εντυπωσίασε που μόνο αυτή βγήκε μπροστά στο συλλαλητήριο και ταρακούνησε και τους άλλους φωνάζοντας “όχι στο κλείσιμο του εργοστασίου”. Σταμάτησε τις αρνητικές εξελίξεις. Η Μαρία είναι υπόδειγμα του πως πρέπει να λειτουργούν οι τοπικοί ηγέτες. Η Μαρία μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Πάμε με τη Μαρία”.

Η υποψήφια Δήμαρχος συγκινήθηκε απ’ τις δηλώσεις του κ. Τσολακίδη και τόνισε :

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για το εργοστάσιο, για την τευτλοκαλλιέργεια, για τους εργαζόμενους. Δεν θα μείνουμε αδρανείς και μοιραίοι.

Το γκρίζο και το μέτριο δεν ταιριάζουν στην Ορεστιάδα. Η Ορεστιάδα είναι πολύ νέα για να τελειώσει. Σχέδιο χρειάζεται και προσπάθεια. Μια δυναμική και όχι συμβιβασμένη Δημοτική Αρχή με τη στήριξη του κόσμου όλα τα καταφέρνει. Τον Ιούνιο ξεκινάμε, αλλά μέχρι τότε επαγρυπνούμε. Οι εργαζόμενοι πέρασαν δύσκολα τα χρόνια της κρίσης. Η ανεργία θέρισε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Την επόμενη μέρα δικαιούνται καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερες αμοιβές.

Παύλο εσύ ξέρεις να αγωνίζεσαι. Όλοι μαζί θα αγωνισθούμε για την Ανατροπή στον Δήμο. Σε καλωσορίζω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη”.

Ο Παύλος Τσολακίδης είναι 43 ετών, απόφοιτος της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Πειραιά, με ειδικότητα ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εποχικών Υπαλλήλων του εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας και Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας.