ΒΙΝΤΕΟ: Άρχισε τα “έργα” ο Τοψίδης: “Μετέφερε” οχυρό Ρούπελ και Αμφίπολη από τις Σέρρες στη… Δράμα

ΒΙΝΤΕΟ: Άρχισε τα “έργα” ο Τοψίδης: “Μετέφερε” οχυρό Ρούπελ και Αμφίπολη από τις Σέρρες στη… Δράμα

Πριν ακόμα εκλεγεί Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης άρχισε τα “έργα”, αφού ήδη… μετέφερε το πασίγνωστο οχυρό Ρούπελ αλλά και την τεράστιας αρχαιολογικής αξίας Αμφίπολη, από το νομό Σερρών και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκονται, στην Περιφέρεια της Δράμας.

Μιλώντας το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση της παράταξης του “Περιφερειακή Σύνθεση” και κατά την παρουσίαση… 3 καινούργιων υποψηφίων στη Δράμα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου διαβάζοντας μέσα από γραπτό κείμενο, ανέφερε αρχικά: “Σήμερα το οχυρό Ρούπελ είναι κλειστό”. Πράγματι είναι κλειστό, μόνο που ανήκει  στο νομό Σερρών. Στη Περιφερειακή Ενότητα Δράμας υπάρχουν τα οχυρά Λίσσε που λειτουργούν κανονικά. Άρα, κακώς κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο. Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα έπρεπε να… τα βάλει, που δεν έχει φροντίσει για να λύσει το πρόβλημα. Άλλωστε οι συνεργάτες του δεν υποστηρίζουν ότι θα αναδειχθεί ο κ.Τοψίδης σε νέα περίπτωση Τζιτζικώστα, που κατέβηκε ως “αντάρτης” της Ν.Δ (όπως και ο Εβρίτης υποψήφιος) και κέρδισε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Δεν σταμάτησε όμως μόνο στο οχυρό Ρούπελ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. “Μετέφερε” εκτός του οχυρού Ρούπελ και την ιστορική… Αμφίπολη στο νομό Δράμας, ενώ ανήκει ως γνωστόν στις Σέρρες. “Όπως καμία αξιοποίηση και προβολή δεν υπάρχει για την Αμφίπολη, τους αρχαίους Φιλίππους”. Αυτούς τουλάχιστον τους Φιλίππους δηλαδή τους… πέτυχε, γιατί ανήκουν στο νομό Καβάλας και άρα στην Περιφέρεια που είναι υποψήφιος.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί λοιπόν ο φίλος μου ο Τάκης Τοψίδης να έχει άριστες γνώσεις γραμματικής και μάλιστα να με διόρθωσε πολλές φορές με δηλώσεις του, αλλά με την… Γεωγραφία δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και τόσο καλά. Είτε αυτός, είτε οι συνεργάτες του που έγραψαν την ομιλία του, γιατί όπως βλέπετε τα διάβαζε από κείμενο, δεν γνωρίζουν ότι οχυρά Ρούπελ και Αμφίπολη δεν ανήκουν ούτε στο νομό Δράμας, ούτε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκτός αν, όπως έχουμε ήδη γράψει, έχει στόχο πράγματι να γίνει… Πρωθυπουργός.

Κώστας Πιτιακούδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*