Μαρία Γκουγκουσκίδου: Έρχεται ανακοίνωση υποψηφιοτήτων που θα κάνουν αίσθηση – Αέρας νίκης στην παράταξη της

Μαρία Γκουγκουσκίδου: Έρχεται ανακοίνωση υποψηφιοτήτων που θα κάνουν αίσθηση – Αέρας νίκης στην παράταξη της

Υποψηφιότητες που θα δημιουργήσουν αίσθηση και θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ψηφοδέλτιο της, αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Πρόκειται για πολύ δυνατά ονόματα, τα οποία θα ενισχύσουν τον αέρα νίκης που επικρατεί ήδη στην παράταξη της “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”, τα μέλη της οποίας συναντήθηκαν την Παρασκευή 22 Μαρτίου, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη αποτίμηση της προεκλογικής τους καμπάνιας και να καθορίσουν τις επόμενες δράσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αλλάξουν και τα δεδομένα από τώρα, ακόμα και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Στη συνάντηση με τους συνεργάτες της, η οποία έγινε σε αγωνιστικό και ενθουσιώδες κλίμα, μετά την εισήγηση της κ. Μαρίας Γκουγκουσκίδου ακολούθησε συζήτηση που επικεντρώθηκε στα παρακάτω σημεία:

  • Η Παράταξη είναι υπερήφανη για τους ανθρώπους της και στηρίζει τα στελέχη που δέχονται αφόρητες πιέσεις από τον κ. Δήμαρχο και το περιβάλλον του, σχετικά με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας.
  • – Η Παράταξη θα επιβάλλει δημοκρατικούς όρους διεξαγωγής τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και την ημέρα των εκλογών, σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις. Η κοινωνία θα απομονώσει τις αποκρουστικές πρακτικές του κ. Μαυρίδη.
  • Η αποδοχή των θέσεων της παράταξης απ’ την κοινωνία είναι καθολική και δημιουργεί συνθήκες Νίκης απ’ την πρώτη Κυριακή.
  • Το πρόγραμμα της Παράταξης να δημοσιοποιηθεί σε χρόνο και με τρόπο ώστε να γίνει γνωστό στο σύνολο των δημοτών.
  • Τέλος περίσσεψαν η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός, η πίστη ότι αυτή η τρέχουσα τετραετία είναι η τελευταία γκρίζα περίοδος για την Ορεστιάδα.

Η υποψήφια Δήμαρχος κλείνοντας τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σ’ αυτόν τον δύσκολο αλλά τόσο όμορφο αγώνα και τους ζήτησε με μετριοπάθεια και σεβασμό στους δημότες να συνεχίσουν να προβάλλουν τις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*