Το ΚΙΝ.ΑΛ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό: Με Γεννηματά, Γκοτσίδη, Βαταμίδη, Κουκουράβα που στηρίζει επίσημα η… Ν.Δ!!!

Το ΚΙΝ.ΑΛ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό: Με Γεννηματά, Γκοτσίδη, Βαταμίδη, Κουκουράβα που στηρίζει επίσημα η… Ν.Δ!!!

Φωτογραφία με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επεδίωξαν να βγουν οι τρεις… σωματοφύλακες του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, κατά την σημερινή παρέλαση, προφανώς γιατί στηρίζει επίσημα τον αντίπαλο τους Γιάννη Ζαμπούκη.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝ.Αλ που βρίσκεται από χθες στον Έβρο, παρακολούθησε την παρέλαση και όπως βλέπετε, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης και οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και Καθημερινότητας Γιάννης Βαταμίδης και Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, με φανερή ικανοποίηση καμαρώνουν δίπλα στην κ.Γεννηματά. Μιλάμε για τρία βασικά στελέχη της δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες”, τις υποψηφιότητες των οποίων, όπως και του δημάρχου κ.Λαμπάκη, στηρίζει επίσημα η Νέα Δημοκρατία. Οπότε οι ψηφοφόροι και φίλοι της μπορούν να τους… καμαρώσουν.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, οι Γκοτσίδης, Βαταμίδης είναι γνωστό πως ανήκουν στον ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο πρώτος στο πολύ… βαθύ ΠΑΣΟΚ, οπότε “κόλλησε” και ο Κουκουράβας. Αυτός βέβαια προκειμένου να ξαναεκλεγεί, ακόμα και με τον Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μπορεί να φωτογραφηθεί.

Για να δώσουμε και την εξήγηση αυτής της φωτογραφίας. Είναι ξεκάθαρο ότι τα τρία βασικά στελέχη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και υποψήφιοι στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου, επεδίωξαν αυτή την φωτογραφία επειδή το ΚΙΝ.ΑΛ και η Πρόεδρος του Φώφη Γενημματά, έχουν ανακοινώσει ότι στηρίζουν επίσημα την υποψηφιότητα του Γιάννη Ζαμπούκη, επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ”. Η Πρόεδρος του ΚΙΝ.Αλ βέβαια δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει την… κουτοπονηριά των τριών συγκεκριμένων και τις εντυπώσεις που επιδιώκουν να δημιουργηθούν. Άλλωστε φωτογραφίζεται με όλο τον κόσμο σε παρόμοιες περιπτώσεις, χωρίς να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται. Αυτοί εκτίθενται με την συγκεκριμένη φωτογράφιση που επεδίωξαν και όχι η ίδια.

Πάντως και ο δήμαρχος κ.Λαμπάκης φωτογραφήθηκε ανάμεσα στην κ.Γεννηματά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καίσα, λόγω της ημέρας που επιβάλλει εθνική ενότητα και σύμπνοια. Ο κ.Καίσας βέβαια ψήφισε την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών που παρέδωσε την μία και ελληνική Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, αλλά ο δήμαρχος δεν τα σκέφτεται αυτά.