Φώφη Γεννηματά απ’ την Γέφυρα Κήπων: “Θέλουμε ειρήνη, αλλά η ακεραιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη”

Φώφη Γεννηματά απ’ την Γέφυρα Κήπων: “Θέλουμε ειρήνη, αλλά η ακεραιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη”

Ολοκλήρωσε χθες την διήμερη επίσκεψη της στον Έβρο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Μετά την Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώον, παρακολούθησε την παρέλαση της Αλεξανδρούπολης και επισκέφθηκε την γέφυρα των Κήπων.

Η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ, που είχε συνέχεια δίπλα της τον βουλευτή Ροδόπης του κόμματος της Ιλχάν Αχμέτ, τον εκπρόσωπο τύπου Παύλο Χρηστίδη και την Γραμματέα της Νομαρχιακής επιτροπής Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, αντάλλαξε ευχές με τους στρατιώτες που βρίσκονται στην γέφυρα των Κήπων στα ελληνοτουρκικά σύνορα,  ενώ ενημερώθηκε από τον Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Πάνω από την ελληνοτουρκική οριογραμμή, η κ.Γεννηματά έστειλε μήνυμα ειρήνης προς την Τουρκία, αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν παραχωρεί τίποτα και η ακεραιότητα της είναι αδιαπραγμάτευτη. “Είμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη του ελληνικού λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, στα στρατευμένα παιδιά μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες”, είπε η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ και συνέχισε: “Το μήνυμα που στέλνουμε σε κάθε κατεύθυνση είναι ένα και ενώνει όλους τους Έλληνες. Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας αλλά η ακεραιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

Eπίσκεψη στο Φυλάκιο Κήπων

Είμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη του ελληνικού λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, στα στρατευμένα παιδιά μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες. Το μήνυμα που στέλνουμε σε κάθε κατεύθυνση είναι ένα και ενώνει όλους τους Έλληνες. Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας αλλά η ακεραιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη.#σχεδιο_ελλαδα #προχωραμε #kinima_allagis #25ηΜαρτιου

Gepostet von Fofi Gennimata am Montag, 25. März 2019

Επισκέφθηκε και το Τελωνείο των Κήπων, όπου και εκεί την ενημέρωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχος Παναγιώτης Καρτάλης αλλά και οι υπεύθυνοι του τελωνείου για τα θέματα και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας