Αλεξαδρούπολη: Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη στο Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων στο Δωρικό

Αλεξαδρούπολη: Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη στο Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων στο Δωρικό

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων στο Δωρικό της Αλεξανδρούπολης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου “Άγιος Βασίλειος”, η κ. Λίτσα Μαυρίδου.

Το κέντρο θυμίζουμε πως κτίσθηκε από δωρεές φορέων και κυρίως ιδιωτών με πρωτοβουλία του Συλλόγου, σε οικόπεδο που είχε προσφέρει ο πρώην δήμος Τραϊανούπολης.

Στη συζήτηση που έγινε αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Σύλλογος και το Κέντρο. Στους άμεσους στόχους τους είναι και η δημιουργία ξενώνα ημερήσιας διαβίωσης, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σχετικές μελέτες, καθώς και η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης αυτής της τόσο σημαντικής επιδίωξης.

Από πλευράς του υποψήφιου δημάρχου, τονίστηκε η αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες του συλλόγου και της προέδρου Λίτσας Μαυρίδου.

Για αυτό και η επίσκεψή αυτή θα επαναληφθεί σύντομα και εντάσσεται στο πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της Δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” αλλά και στην ανάγκη συνεχούς επαφής και ενημέρωσης με τους φορείς, τους συλλόγους και φυσικά τους κατοίκους του Δήμου Αλεξανδρούπολης.