Ορεστιάδα: Αλλάζουν τα δεδομένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι υποψηφιότητες Παπαδόπουλου, Γεωργίου με την Μ. Γκουγκουσκίδου

Ορεστιάδα: Αλλάζουν τα δεδομένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι υποψηφιότητες Παπαδόπουλου, Γεωργίου με την Μ. Γκουγκουσκίδου

Η επίσημη ανακοίνωση σήμερα το πρωί, των υποψηιοτήτων των εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων Γιάννη Παπαδόπουλου και Γιώργου Γεωργίου με την δημοτική παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου, αλλάζουν αυτόματα τα μέχρι τώρα δεδομένα που υπήρχαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ορεστιάδας.

Μπορεί μέχρι τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου, αλλά και ως 31 Αυγούστου 2019 που ολοκληρώνονται οι θητείες όλων των δημοτικών συμβουλίων, ο κ.Παπαδόπουλος να παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μετά την αποχώρηση του από την παράταξη “Πρώτη Γραμμή” του νυν δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη και ο κ.Γεωργίου να παραμείνει στην παράταξη “Δημοτική Αλληλεγγύη” του πρώην δημάρχου Δημήτρη Μουζά η οποία δεν θα πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές, αλλά από την στιγμή που θα είναι υποψήφιοι με την κ.Γκουγκουσκίδου, κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων θα έχουν κοινή στάση και θέσεις.

Ουσιαστικά δηλαδή, η δημοτική παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” γίνεται η  ΤΡΙΤΗ μέσα στο Δημοτικό Συμβιούλιο του δήμου Ορεστιάδας, αφού θα έχει περισσότερους… εκφραστές των  θέσεων και απόψεων της, από τους δύο δημοτικούς συμβούλους που διαθέτει η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών “Είναι στο Χέρι μας”. Οπότε και κοξνή γραμμή η Μαρία Γκουγκουσκίδου, ο Γιώργος Γεωργίου κιαι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θα κάνουν πλέον περισσότερο αισθητή την παρουσία της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”.

Κι επειδή ως τις 26 Μαίου έχουμε δυο μήνες, δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός εκπροσώπησης από δημοτικούς συμβούλους να… αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Άλλωστε θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα υποψηφιότητες από την Μαρία Γκουγκουσκίδου, της οποίας η δημοτική παράταξη έχει ήδη ισχυροποιηθεί σημαντικά, δημιουργεί κλίμα νίκης και αυτό αναμένεται να συσπειρώσει πολύ περισσότερες αυτοδιοικητικές δυνάμεις από διάφορους χώρους.