Υποψήφια και η Βαλεντίνα Λοκαρίδου με τη Μαρία Γκουγκουσκίδου στην Ορεστιάδα

Υποψήφια και η Βαλεντίνα Λοκαρίδου με τη Μαρία Γκουγκουσκίδου στην Ορεστιάδα


Την υποψηφιότητα μιας δυναμικής γυναίκας ανακοίνωσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δλημος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” και υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας  Μαρία Γκουγκουσκίδου. Αυτή της ιδιωτικής υπαλλήλου Βαλεντίνας Λοκαρίδου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο Τύπου:
Άνθρωποι της εργασίας και μάλιστα του ιδιωτικού τομέα, που είδαν τις θέσεις τους να απειλούνται, τις αμοιβές τους να μειώνονται, οι όροι και οι συνθήκες εργασίας τους να δυσκολεύουν. Γυναίκες που εκτός από εργαζόμενες υπηρετούν και άλλους σημαντικούς ρόλους, όπως το μεγάλωμα των παιδιών.

Άνδρες και γυναίκες που, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, έχουν ως οδηγό τη θετική πλευρά της ζωής: καλύτερες θέσεις εργασίας, καλύτερο και πιο ποιοτικό αστικό περιβάλλον, δημιουργικό Δήμο που στηρίζει τις αναπτυξιακές προσπάθειες όλων των δημοτών, Δήμο με κοινωνικές δομές που παρέχουν ασφάλεια στις οικογένειες και ιδιαίτερα τις μονογονεϊκές.
Άνθρωποι με διαφορετικά χαρακτηριστικά αποδέχονται τις βασικές αρχές και τη φυσιογνωμία της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω».


Σε πρόσφατη συνάντηση η κ. Βαλεντίνα Λοκαρίδου συμφώνησε με την κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια της παράταξης.
Αμέσως μετά η κα Λοκαρίδου δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά. Με κέρδισε στην κ. Γκουγκουσκίδου ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα και ιδίως τα κοινωνικά. Με συνεπήρε ότι δεν διστάζει να συγκρουσθεί με το σκληρό περιβάλλον του δημοτικού συμβουλίου, μόνη εναντίον ενός επιθετικού συστήματος, αλλά ασυμβίβαστη και ακατάβλητη. Χαίρομαι Μαρία που με δέχτηκες στη δημοτική ομάδα σου. Μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες σου θα πασχίσουμε για έναν καλύτερο και πιο ανθρώπινο Δήμο. Εξάλλου εμείς οι γυναίκες ξέρουμε ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Σχεδιασμός και προσπάθεια χρειάζονται».
Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε: «Χαίρομαι πραγματικά που η κ. Λοκαρίδου είναι μαζί μας, σύμμαχος στον δύσκολο αλλά και όμορφο αγώνα που δίνουμε. Είναι μια αγωνίστρια της ζωής που πετυχαίνει τους στόχους της. Θα πετύχει και στον Δήμο. Ο κοινωνικός τομέας, τα ζητήματα απασχόλησης, τα ζητήματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, περιμένουν τη δημιουργική της ενασχόληση. Η κ. Λοκαρίδου τα καταφέρνει γιατί δεν παραιτήθηκε στις πρώτες δυσκολίες. Μας δείχνει τον δρόμο. Προσπάθεια, προσπάθεια, προσπάθεια και στο τέλος δικαίωση. Σε καλωσορίζω Βαλεντίνα, χαίρομαι που είσαι μαζί μας». 

Η Βαλεντίνα (Χρυσοβαλάντω) Λοκαρίδου είναι ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε το 1978 στην Οινόη. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ, με ειδικότητα Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Είναι μητέρα δυο παιδιών.