Κώστας Δημητρίου: Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου

Κώστας Δημητρίου: Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει τον δήμο Διδυμοτείχου, εξηγεί με γραπτή του δήλωση απευθυνόμενους στους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Δημητρίου.

“Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσισα μετά από πολλή σκέψη και επαφή με ικανούς και δημιουργικούς συμπολίτες μου, να προχωρήσω στη δημιουργία της παράταξής μας «ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο»

Η Τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αποτελεί ένα προνομιακό πεδίο ενότητας και δημιουργίας. Μια μορφή εξουσίας που πηγάζει από τον πολίτη για τον πολίτη. Δυστυχώς, η μέχρι τώρα πορεία της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο μας δημιούργησε ανασφάλεια και δικαιολογημένο θυμό στη μικρή κοινωνία μας.

ΜΑΖΙ θα στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον που εμείς μπορούμε να κάνουμε πράξη.

ΜΑΖΙ θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα του τόπου μας.

ΜΑΖΙ θα δώσουμε τη μάχη για να τιμήσουμε την ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του Δήμου.

Ήρθε η ώρα να πετάξουμε τις ξεπερασμένες τακτικές του χθες, να ανοίξουμε τις πόρτες στους νέους ανθρώπους, προτείνοντας πραγματικές λύσεις για την επόμενη μέρα. Να στηρίξουμε και να επιβραβεύσουμε τη δράση και τον αγώνα καταξιωμένων συμπολιτών μας, από όποια παράταξη και αν προέρχονται.

Χρειάζεται δουλειά, πολύ δουλειά και αγώνας για να απαλλαγεί ο Δήμος από πρακτικές δεκάδων χρόνων που μας ταλαιπώρησαν και έριξαν ένα πέπλο μιζέριας πάνω από την πιο όμορφη πόλη του Έβρου.

ΜΑΖΙ θα σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Να τα πείσουμε με τα έργα μας και όχι με υποσχέσεις που συχνά δεν υλοποιούνται, ότι αξίζει να αγωνιστούν για να μείνουν στον τόπο τους και ότι δεν είναι ανέφικτο να κάνουν όνειρα.

Είμαστε εδώ για να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις για το καλό του τόπου και να αξιοποιήσουμε καθετί που έχει αξία: τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας.  Όλα όσα κάνουν αυτό το Δήμο ξεχωριστό.

Η παράταξή μας «ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο», δημιουργήθηκε από ανθρώπους άξιους απ’όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις με την υπόσχεση να δώσουν μάχη για την ανάδειξη της πόλης μας σε πρωτεύουσα του Βορείου Έβρου.

Εύχομαι αυτές οι εκλογές να μας βρουν ενωμένους στην αρχή μιας νέας πορείας για το Δήμο μας”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*