Συνάντηση και στήριξη του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη στην διοίκηση του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα»

Συνάντηση και στήριξη του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη στην διοίκηση του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα»

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης  Γιάννη Ζαμπούκη και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ!», συναντήθηκαν τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα» που αριθμεί 300 μέλη (176 καλύβες).

Ο Γιάννης Ζαμπούκης ενημερώθηκε για  την αναμονή της έκδοσης  του Προεδρικού Διατάγματος του 2019, που θα διασφαλίσει την παραμονή των καλυβών  και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του ιδίου και της παράταξης του “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” στον δύσκολο αγώνα του  Συλλόγου για την νόμιμη διατήρηση τους.

Ο κ. Ζαμπούκης  συνεχάρη τον σύλλογο για τις δράσεις του που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας του βιότοπου. Επίσης εξέφρασε την ανάγκη  ανάκλησης της απόφασης της νόσου των πουλερικών προκειμένου να αρχίσουν και πάλι οι σχολικές επισκέψεις.  

Τέλος επεσήμανε την ανάγκη  αναβάθμισης  της οδοποιίας με την διάνοιξη των δρόμων  και με εύστοχες συντηρήσεις,  με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης, η οποία θα ενδυναμωθεί περαιτέρω με ασφαλείς και νόμιμες βάρκες.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης και η παράταξη  “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” στηρίζουν το «Αινήσιο Δέλτα» .

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*