Τοψίδης: Μετά την “ενθουσιώδη” υποδοχή στην Ξάνθη, ετοιμάζεται να επισκεφθεί…οχυρά Ρούπελ και Αμφίπολη

Τοψίδης: Μετά την “ενθουσιώδη” υποδοχή στην Ξάνθη, ετοιμάζεται να επισκεφθεί…οχυρά Ρούπελ και Αμφίπολη

Ξεφουσκώνει όσο περνούν οι μέρες ο τεχνητός ενθουσιασμός που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης και όσοι στηρίζουν την παράταξη του, μέσω πολυδάπανων εκδηλώσεων και διαφημιστικών προβολών στα φιλικά προσκείμενα τους ΜΜΕ.

Η αρχή έγινε από την Δράμα, όπου με δυσκολία στην εκδήλωση που διοργάνωσε, παρουσίασε μόλις τρεις καινούργιους υποψήφιους, ο ένας μάλιστα από την Δράμα. Μεγαλύτερη απογοήτευση ήρθε από τις περιοδείες που κάνει και προσπαθεί με φωτογραφίες να δείξει πως υπάρχει αποδοχή του κόσμου προς την υποψηφιότητα του. Ακόμα και κατά την περιοδεία του στην Ορεστιάδα, δεν υπήρξε κανένας ενθουσιασμός και όσοι τον υποδέχθηκαν στα πλαίσια των θεσμικών τους υποχρεώσεων, το έκαναν καθαρά τυπικά. Μάταια προσπαθούσαν ως… κομπάρσοι οι υποψήφιοι του, κυρίως ο Σταύρος Βαβίας με τον Κώστα Εξακουστό, ακόμα και ο Παναγιώτης Ζητάκης να χαμογελάσουν, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν επικοινωνιακές εντυπώσεις.

Ο κ.Τοψίδης μάλιστα απέφυγε άλλη μια φορά να επισκεφθεί τη Νέα Βύσσα, το χωριό που κατάγεται. Να πει τι άλλωστε στους συγχωριανούς του; Ότι ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είναι ανύπαρκτος, όταν έδωσε περίπου 12 εκατ. ευρώ για το εμβληματικό έργο της αποχέτευσης και κατασκευής βιολογικού καθαρισμού, το μεγαλύτερο που έγινε στην περιοχή, για το χωριό τους;

Εκεί πάντως που υπέστη… ψυχρολουσία, ήταν κατά την περιοδεία του στην Ξάνθη. Συνοδευόμενος από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη και μόλις δυο-τρεις υποψηφίους του (για τ’όσο μεγάλη δυναμική μιλάμε), η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του… γύρισε την πλάτη και τον αντιμετώπισε με αδιαφορία. Φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα αυτό από τις φωτογραφίες που η ίδια η “Περιφερειακή Σύνθεση” κυκλοφόρησε από την συγκεκριμένη επίσκεψη.

Μάλιστα, μετά την τεράστια γκάφα του στην εκδήλωση της Δράμας, όπου αναφέρθηκε στα οχυρά Ρούπελ και την Αμφίπολη, κατηγορώντας το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο ότι τα πρώτα είναι κλειστά και η σπουδαίας αρχαιολογικής σημασίας Αμφίπολη δεν προβάλλεται καθόλου, χωρίς να γνωρίζει φυσικά ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα στοιχειώδη, πως ανήκουν δηλαδή στο νομό Σερρών και άρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κάποιο τον… πήραν στο ψιλό και άρχισαν το δούλεμα.

Η επόμενη επίσκεψη του θα είναι στα οχυρά Ρούπελ και την Αμφίπολη για να κατακεραυνώσει από εκεί τον Μέτιο ότι αδιαφορεί”, λένε χαρακτηριστικά κάποιοι και ξεκαρδίζονται στα γέλια με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, που δεν γνωρίζει σε ποιο νομό βρίσκονται.

Ετοιμάζει… φιέστα στην Αλεξανδρούπολη

και τηλεφωνεί ο ίδιος σε κόσμο να παραστεί

Η επόμενη εκδήλωση του κ.Τοψίδη έχει προγραμματιστεί για την άλλη Κυριακή 7 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα κάνει την παρουσίαση των υποψηφίων που έχει ήδη ανακοινώσει για το νομό Έβρου και θα επαναλάβει τα γνωστά τετριμμένα, ότι θα λύσει το πρόβλημα της ανεργίας στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, θα σταματήσει το brain drain των νέων, θα… πιάσει από τον λαιμό τον Γιούνκερ, τον Μοσκοβισί και τους άλλους στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να δώσουν χρήματα για την Περιφέρεια μας… στήνοντας αντίσκηνο και κάνοντας απεργία πείνας ίσως έξω από την έδρα της Ε.Ε στην Βρυξέλλες και όλα αυτά τα αστεία που λέει στις ομιλίες του.

Ελπίζουμε να μην κατηγορήσει πάντως αυτή την φορά νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο για προβλήματα του… Ιβαήλοβγκραντ και της Αδριανούπολης. Γιατί όλα είναι ικανός να τα πει ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Πάντως ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για αυτή την εκδήλωση, τηλεφωνεί ο ίδιος προσωπικά και καλεί κόσμο, ενώ οι φίλοι του, με πρώτο και καλύτερο τον “κολλητό” του Λάζαρο Κιτσικίδη, έχουν σημάνει συναγερμό για να δείξουν… μπούγιο.

-ΒΙΝΤΕΟ: Άρχισε τα “έργα” ο Τοψίδης: “Μετέφερε” οχυρό Ρούπελ και Αμφίπολη από τις Σέρρες στη… Δράμα