Γκρίνιες και παράπονα από συναδέρφους του για την πολυδάπανη προεκλογική καμπάνια του Γιώργου Κουκουράβα

Γκρίνιες και παράπονα από συναδέρφους του για την πολυδάπανη προεκλογική καμπάνια του Γιώργου Κουκουράβα

Ο εκνευρισμός φαίνεται πως είναι… μεταδοτικός στην δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αφού δεν είναι μόνο ο ίδιος που εμφανίζεται σε δηλώσεις του φανερά αγχωμένος και χωρίς καμιά αυτοπεποίθηση, για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

Οι γκρίνιες και τα παράπονα υπάρχουν και στους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους, ιδιαίτερα τους παλαιότερους, για την… πολυδάπανη προεκλογική “εκστρατεία” και καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας. Κι αυτό γιατί, εδώ και λίγες ημέρες έχει… κατακλύσει τα ΜΜΕ του Έβρου, κυρίως τα ηλεκτρονικά, με διαφημίσεις της υποψηφιότητας του. Το συγκεκριμένο banner σε διάφορες εκδοχές, συνεντεύξεις του τηλεοπτικές και άλλες κυριαρχούν και είναι αυτός που έχει την πιο έντονη παρουσία, δείχνοντας ότι… ξοδεύει αρκετό χρήμα προκειμένου να εκλεγεί. Το Evros-news.gr φυσικά είναι αποκλεισμένο, όπως και από όλη την παράταξη του κ.Λαμπάκη, αφού είναι… κακό παιδί και προτιμάει να ασκεί κριτική και να μην τους… λιβανίζει όπως άλλοι καθημερινά, αλλά ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει. Του κάνουμε όμως… προσφορά το banner για να το δουν οι χιλιάδες αναγνώστες μας, αφού κατά βάθος τον συμπαθούμε.

Φυσικά δικαίωμα του είναι να ξοδεύει ένα μέρος των χρημάτων που παίρνει από την δουλειά του στην Εγνατία οδό, στην επικοινωνιακή του προβολή. Άλλωστε χρειάζεται να… διορθώσει το προσωπικό του προφίλ, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από αστοχίες και δικές του, ευθύνες του και δηλώσεις που προκάλεσαν, σε θέματα όπως η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου για την οποία μάλιστα κλήθηκε για διευκρινίσεις και μετά την προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο Εισαγγελέας.

Έτσι ο Γιώργος Κουκουράβας αποφάσισε να… σολάρει (να… παίξει μόνος του για όσους δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένο λέξη), στο θέμα της προσωπικής του προβολής, για τις εκλογές του ερχόμενου Μαίου, μήπως και… διασωθεί. Άλλωστε έχει τόσο μεγάλη έπαρση και εξάρτηση από την καρέκλα, που αν δεν εκλεγεί θα είναι τεράστιο ψυχολογικό πατατράκ γι’ αυτόν. Οπότε ρίχνει χρήμα, αλλά αυτό έχει προκαλέσει τις γκρίνιες και τις διαμαρτυρίες των συναδέρφων του στην παράταξη και μάλιστα τα παράπονα τους για… αθέμιτο ανταγωνισμό έχουν φτάσει ήδη μέχρι και τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.