ΒΙΝΤΕΟ: Κόλαφος για τον δήμαρχο Β.Μαυρίδη η επιβεβαίωση των σοβαρών καταγγελιών Γκουγκουσκίδου για πιέσεις σε υποψηφίους

ΒΙΝΤΕΟ: Κόλαφος για τον δήμαρχο Β.Μαυρίδη η επιβεβαίωση των σοβαρών καταγγελιών Γκουγκουσκίδου για πιέσεις σε υποψηφίους

Οι σοβαρότατες καταγγελίες κατά του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη που έκανε στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου, αποτελούν κόλαφο αφού επιβεβαιώθηκαν ήδη δημόσια.

Η κ.Γκουγκουσκίδου είχε κατηγορήσει τον δήμαρχο Ορεστιάδας ότι ασκεί ο ίδιος προσωπικά αφόρητες πιέσεις σε υποψηφίους της παράταξης της “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” ώστε να παραιτηθούν και να είναι υποψήφιοι μαζί του, αλλά και σε συγγενείς τους που είναι εργαζόμενοι στον δήμο. Ο κ.Μαυρίδης τα αρνήθηκε όλα αυτά και τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν υπάρξει ένας, όχι μόνο υποψήφιος, αλλά και συγγενής αυτού, που να πει ότι δέχθηκε πίεση από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, με στοιχεία, εγώ θα παραιτηθώ την ίδια στιγμή».

Ήρθε όμως η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βάσω Αρβανιτίδου να τα επιβεβαιώσει όλα αυτά με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”, όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

Η κ.Γκουγκουσκίδου μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΕΛΤΑ Fm και τους δημοσιογράφους Κική Ηπειρώτου και Γιώργο Πανταζίδη, όπου επανέλαβε τα ίδια και μάλιστα με πιο εμφατικό τρόπο: “Ο κύριος Δήμαρχος και το περιβάλλον του πιέζουν ασφυκτικά στελέχη δικά μας για να επανεξετάσουν την  υποψηφιότητα τους και να μεταπηδήσουν στη δική του παράταξη, ή να παραιτηθούν…

Θα χρησιμοποιούσα και τη λέξη εκβιασμός, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις, όπως με την υποψήφια μας κυρία Αρβανιτίδου, η οποία το κατήγγειλε και επώνυμα,της ειπώθηκε ότι αν συνεχίσει να είναι υποψήφια μαζί μας, τότε συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και η ίδια, θα δουν δυσμενείς εξελίξεις στην εργασιακή τους κατάσταση». Να σημειώσουμε απλά ότι ο σύζυγος της κυρίας Αρβανιτίδου εργάζεται στον δήμο Ορεστιάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης διέψευσε τους ισχυρισμούς της βασικής της αντιπάλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει αίσθηση με την παρουσία της και τους υποψηφίους που ανακοινώνει. Όπως είπε στον ΔΕΛΤΑ Fm o κ.Μαυρίδης: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, να βρεθεί ένας άνθρωπος ή ένας συγγενής υποψηφίου σε οποιονδήποτε συνδυασμό, που να μπορεί να πει ότι πιέστηκε από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας. Είναι άκρως ψευδή και συκοφαντικά όλα αυτά και δεν ανταποκρίνονται ούτε μία στο δισεκατομμύριο στην πραγματικότητα. Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στοιχεία για κάτι τέτοιο κι αν υπάρξει ένας, όχι μόνο υποψήφιος, αλλά και συγγενής αυτού, που να πει ότι δέχθηκε πίεση από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, εγώ θα παραιτηθώ την ίδια στιγμή”.

Με δεδομένο βέβαια ότι βγήκε αμέσως η υποψήφια Βάσω Αρβανιτίδου κι τον κατήγγειλε με συγκεκριμένα πράγματα, κανονικά ο δήμαρχος Ορεστιάδας θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που διαψεύδει πράγματα τα οποία είναι πραγματικότητα. Το έχει κάνει άλλωστε πάμπολλες φορές και με δημοσιεύματα του Evros-news.gr.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*