Ο αγιασμός των… καταιγίδων: “Αχάριστοι” Φεριώτες, τι τραβάει ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης για σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αγιασμός των… καταιγίδων: “Αχάριστοι” Φεριώτες, τι τραβάει ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης για σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυελλώδεις άνεμοι 8 και 9 μποφόρ επικρατούσαν χθες στο νομό Έβρου, οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και στην περιοχή των Φερών, αλλά αυτό δεν απέτρεψε την πραγματοποίηση του αγιασμού θεμελίωσης του κτιρίου που πρόκειται να στεγάσει το νέο Λύκειο Φερών.

Από την στιγμή που ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης αποφάσισε να διοργανωθεί άλλη μια επικοινωνιακή φιέστα, καθαρά Μαυρογιαλούρικης νοοτροπίας, τίποτα δεν υπήρχε περίπτωση να τον σταματήσει. Μπορεί να είχαμε αντί για τον Πύργο των καταιγίδων τον… αγιασμό των καταιγιστικών ανέμων, αλλά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προσπαθούσε από την μια μεριά να μείνει όρθιος και να μην παρασυρθεί από τον άνεμο και απ’ την άλλη να επαναλάβει τα γνωστά. Πόσο τον αδικούν δηλαδή οι Φεριώτες, αφού αυτός αγωνίζεται, δεν φταίει για τις τεράστιες καθυστερήσεις για το νέο Λύκειο και στο Σφαγείο.

Το ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του δήμου Αλεξανδρούπολης, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι ιερείς δίπλα του με δυσκολία κρατούν το καλιμαύκι τους, ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης και ο Πρόεδρος του Πόρου Σάκης Πεμούσης το… έχουν δαγκώσει αλλά παραμένουν εκεί αγέρωχοι, στρατιωτάκια αμίλητα και ακούνητα, ενώ ο εκπρόσωπος του στρατού λόγω επαγγέλματος δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Όσο για τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κουκουράβα, φρόντισε να ντυθεί κατάλληλα για το κρύο και τον αέρα.

Λόγω του δυνατού αέρα, με δυσκολία ακούγονται τα λόγια του κ.Λαμπάκη, να λέει ότι οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου το νέο Λύκειο να παραδοθεί στους μαθητές εντός του χρονοδιαγράμματος και συγκεκριμένα από το φθινόπωρο του 2021.

Έχοντας καταφέρει να ξεπεράσουμε δυσκολίες, γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και καθυστερήσεις σήμερα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός θεμελίωσης του κτιρίου που πρόκειται να στεγάσει το νέο Λυκείο Φερών!Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου το νέο Λύκειο να παραδοθεί στους μαθητές εντός του χρονοδιαγράμματος.

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Freitag, 29. März 2019

Αχάριστοι βρε παιδί μου, όπως τους κατηγορεί κάποιες φορές ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, είναι τελικά αυτοί οι Φεριώτες. Τόσα… τραβάει για χάρη τους κι αυτοί δεν είναι ευχαριστημένοι και δείχνουν αποφασισμένοι να τον… μαυρίσουν στις επερχόμενες εκλογές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*