Σχέδιο Τοψίδη για φωτογράφιση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά την παρουσία του στη Θράκη

Σχέδιο Τοψίδη για φωτογράφιση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά την παρουσία του στη Θράκη

Ειδικό σχέδιο για συνάντηση και φωτογράφιση με τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος σήμερα και αύριο πραγματοποιεί επίσκεψη και ομιλίες στην Θράκη ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής, έχουν καταστρώσει ο Χριστόδουλος Τοψίδης και οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την στιγμή που δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παρόμοιο με τον Πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την παρουσία του στην περιοχή, αν και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ παρ’ ότι είναι “αντάρτης” βρέθηκε στην ομιλία του στην Ξάνθη, θέλουν να το πετύχουν τώρα. Μια χειραψία και φωτογραφία  θεωρούν πως θα έχει σημαντικό επικοινωνιακό συμβολισμό, αφού μπορεί κάποια στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρασκηνιακά να τον στηρίζουν, όπως οι Ευριπίδης Στυλιανίδης, Τάσος Δημοσχάκης, Νίκος Παπαγιωτόπουλος, αλλά δημόσια δεν εκδηλώνονται και κρατούν τα προσχήματα.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Τοψίδης είχε φωτογραφηθεί και πάλι στις 30 Ιανουαρίου 2019 με τον κ.Μεϊμαράκη, όταν τότε παραβρέθηκαν και οι δύο στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, ο Πρόεδρος της οποίας κ.Δράκος, να τονίσουμε πως είναι υπέρ της υποψηφιότητας Τοψίδη. Ιδιαίτερα άλλωστε τώρα που ο τελευταίος έχει πλέον…πιάσει ταβάνι, η “Περιφερειακή Σύνθεση” όχι απλά είναι στάσιμη αλλά άρχισε να υποχωρεί όσον αφορά αισιοδοξία και ενθουσιασμό, θέλει πάρα πολύ ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Για να δούμε αν θα το πετύχει τελικά.

Ο πρώην Πρόεδρος της Ν.Δ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής θα μιλήσει και στις τρεις πόλεις της Θράκης και συγκεκριμένα το πρόγραμμα του έχει ως εξής: