Αλεξανδρούπολη: Έμμεση στήριξη Μεϊμαράκη στον “αντάρτη” Τοψίδη, κόντρα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Έμμεση στήριξη Μεϊμαράκη στον “αντάρτη” Τοψίδη, κόντρα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμμεση στήριξη στον “αντάρτη” της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, προσέφερε ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κρατώντας ίσες αποστάσεις στην χθεσινοβραδινή ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.

Με στάση ακριβώς αντίθετη από αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και της Ν.Δ, η οποία ως γνωστόν παρείχε επίσημη στήριξη στο νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” Χρήστο Μέτιο, που είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου. Ο ίδιος άλλωστε στην πρόσφατη περιοδεία του στην Θράκη ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι όλα τα στελέχη και τα μέλη πρέπει να την στηρίξουν, όμως ο κ.Μεϊμαράκης δεν το έκανε αυτό. Δείχνοντας ότι περισσότερο τον ενδιαφέρει και τον “καίει”, αν και σε ηλικία… κομματικής αποστρατείας πλέον να εκλεγεί Ευρωβουλευτής, με δυσκολία μόνο μια φορά ανέφερε το όνομα Μέτιος.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, που επίσης έχει την επίσημη στήριξη της Ν.Δ, ζήτησε στην παρέμβαση του να στηριχθούν οι αποφάσεις του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όμως “πάγωσε” την συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων, ανάμεσα τους βρισκόταν στην πρώτη σειρά και ο ίδιος ο κ.Τοψίδης, κρατώντας ίσες αποστάσεις. Ουσιαστικά και με έμμεσο τρόπο στήριξε την “αντάρτικη” υποψηφιότητα, δείχνοντας πως και αυτός, όπως και κάποια κορυφαία τοπικά στελέχη του κόμματος, βάζουν πάνω απ’ όλα-δυστυχώς-τα προσωπικά τους συμφέροντα και… παιχνίδια.

Είπε λοιπόν ο κ.Μεϊμαράκης: “Κατανοώ και ξέρω τι συμβαίνει. Βεβαίως το κόμμα έχει κάνει την επιλογή του. Βεβαίως πολλοί που είναι Νέα Δημοκρατία και θέλουν να είναι Νέα Δημοκρατία και το δηλώνουν ότι είναι Νέα Δημοκρατία, μπορεί να έχουν κάνει μια άλλη επιλογή. Εδώ όμως δεν είμαστε εχθροί. Μπορεί να είμαστε εσωτερικοί αντίπαλοι στη συγκεκριμένη εκλογή. Γιατί εγώ θα σας παρακαλέσω να φτάσετε μέχρι την πρώτη Κυριακή σκεφτόμενοι την δεύτερη Κυριακή και να φτάσετε στην δεύτερη Κυριακή σκεφτόμενοι την Δευτέρα. Γιατί έχετε να διοικήσετε. Με τον Καλλικράτη και την απλή αναλογική.  Να φτάσετε με την σκέψη ότι η μητέρα των μαχών είναι η Νέα Δημοκρατία. Είναι οι εθνικές εκλογές”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ “ΑΝΤΑΡΤΗ” ΤΟΨΙΔΗ ΑΠΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Gepostet von Fani Baxaridou am Samstag, 30. März 2019

Στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση παρέστησαν και μίλησαν η Εβρίτισσα (από την Θυρέα Διδυμοτείχου) υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου και ο επίσης υποψήφιος Ευρωβουλευτής και γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης. Στο πάνελ ήταν ο βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος (μάλλον τους άρεσαν όσα άκουσαν από τον κ.Μεϊμαράκη αφού είναι γνωστό ότι και αυτοί κάνουν προσωπικά… παιχνίδια υπέρ Τοψίδη), ενώ παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος που είναι ο επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και ο “αντάρτης” Χριστόδουλος Τοψίδης. Πάλι καλά που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν τον σήκωσε να μιλήσει. Μάλλον με δυσκολία κρατήθηκε.

Ωραία… ατμόσφαιρα στο κόμμα που ετοιμάζεται να κυβερνήσει. Όσο για τα απλά μέλη και τους φίλους του κόμματος, ποιος τους σκέφτεται ή νοιάζεται αν προκαλείται τεράστια σύγχυση και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Μια ζωή τα ίδια κάποιοι.