Ορεστιάδα: Τηλεφωνική δημοσκόπηση για το νέο δήμαρχο – Τι ρωτούν τους συμμετέχοντες

Ορεστιάδα: Τηλεφωνική δημοσκόπηση για το νέο δήμαρχο – Τι ρωτούν τους συμμετέχοντες

Τηλεφωνική δημοσκόπηση πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στον δήμο Ορεστιάδας, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Μαίου.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν δυο φίλοι οι οποίοι δέχθηκαν τηλεφώνημα από την εταιρεία που διενεργεί την συγκεκριμένη μέτρηση της κοινής γνώμης, αρχικά υπάρχει ερώτηση για την Περιφέρεια και συγκεκριμένα ποιόν από τους υποψήφιους Χρήστο Μέτιο, Κώστα Κατσιμίγα, Χριστόδουλο Τοψίδη, Κώστα Σιμιτσή, Δημήτρη Παπατολίδη θα ψηφίσουν στις 26 Μαίου.

Στη συνέχεια η ερώτηση αφορά την θητεία του δημάρχου Ορεστιάδας.

-Πως κρίνεται το έργο του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη;

Στη συνέχεια αναφέρονται όλα τα ονόματα των υποψήφιων δημάρχων και ζητείται η απάντηση ποιόν θα επιλέξουν. Συγκεκριμένα η ερώτηση είναι:

Ποιόν από τους Βασίλη Μαυρίδη, Μαρία Γκουγκουσκίδου, Χρήστο Καζαλτζή, Παναγιώτη Σιανκούρη, Κώστα Ζαλουφλή και Αθανάσιο Παπανδρέου θα ψηφίσετε;

Αφού δίνουν την απάντηση, ακολουθεί νέα ερώτηση:

-Ποιόν θα ψηφίσετε την δεύτερη Κυριακή, αν δεν κριθεί η εκλογή από την πρώτη; Τον Βασίλη Μαυρίδη ή την Μαρία Γκουγκουσκίδου;

Όπως μας είπαν τα δυο άτομα, που δεν… συγκράτησαν το όνομα της συγκεκριμένης εταιρείας, μόνο γι’ αυτό το δίδυμο ρωτήθηκαν για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Είναι άγνωστο ποιος από τους υποψήφιους έχει παραγγείλει την συγκεκριμένη σφυγομέτρηση στον δήμο Ορεστιάδας, πάντως από τα “στρατόπεδα” της κ.Γκουγκουσκίδου και του κ.Σιανκούρη υποστηρίζουν πως αυτοί δεν έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο. Η πλευρά του κ.Ζαλουφλή επίσης θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι του αποφεύγουν κάτι τέτοιο.