ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: “Παίζουμε” Δευτεραίο, Μυτιληνό στο στοίχημα για να κονομήσουμε και… Πρωταπριλιάτικες (;) ειδήσεις

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: “Παίζουμε” Δευτεραίο, Μυτιληνό στο στοίχημα για να κονομήσουμε και… Πρωταπριλιάτικες (;) ειδήσεις

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα και καλό μήνα, αφού σήμερα έχουμε Πρωταπριλιά. Προσοχή λοιπόν, μην την πατήσετε με τίποτα ψέματα που θα ακούσετε ή θα διαβάσετε, αφού η μέρα είναι που επιτρέπει να λέγονται ή να γράφονται τέτοια.

Με κάποιους μάλιστα να… γιορτάζουν. Πρώτοι φυσικά εμείς οι δημοσιογράφοι και φυσικά οι πολιτικοί, κάθε είδους. Όχι μόνο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και οι τοπικοί. Γιατί από ψέματα, δημοσιογράφοι και πολιτικοί άλλο τίποτα. Μου αρέσει που οι πρώτοι, οι συνάδερφοι μου δημοσιογράφοι δηλαδή, συνηθίζεται αυτή την ημέρα να βάζουν είτε στις εφημερίδες, είτε στα διάφορα σάιτ, κάποιες ειδήσεις που είναι ψεύτικες, για να… ξεγελάσουν τον κόσμο.

Λες και όλη την χρονιά δεν κάνουμε (αρκετοί από εμάς) το ίδιο. Να γράφουμε ή να λέμε ψέματα δηλαδή. Σαν σήμερα για παράδειγμα, σε κορυφαία πολιτική εφημερίδα της Αθήνας, ένας συνάδερφος κορυφαίος αθλητικός συντάκτης, δεχόταν ακόμα και… λουλούδια από συναδέρφους του, γιατί όπως του έγραφαν στις κάρτες που τα συνόδευαν: “Για την σημερινή του εορτή Χρόνια Πολλά και να τα… χιλιάσεις. Τα ψέματα”.

Δημοσιογράφοι και πολιτικοί οι μεγαλύτεροι ψεύτες

Βλέπετε, ακόμα και συνεντεύξεις με ξένους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες… έβγαζε από το μυαλό του.  Οι οποίοι φυσικά δεν γνώριζαν τίποτα. Κι είχε έρθει ένας από αυτούς, τεράστιο όνομα Ιταλός προπονητής και όταν πήγαμε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούμε και τον ρωτήσαμε για μια δήλωση που είχε κάνει στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, μας άφησε… κάγκελο. “Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν Έλληνα δημοσιογράφο και πολύ περισσότερο δεν έδωσα συνέντευξη”, ήταν η απάντηση του… Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Στη συνέχεια πάντως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έγινε… πολιτικός. Τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε. Γιατί και αυτοί, όχι όλοι να το ξεκαθαρίσουμε και να μην… ισοπεδώνουμε τα πάντα, λένε συχνά ψέματα. Ίσως γιατί και εμείς ως πολίτες θέλουμε και μας αρέσει να τα ακούμε. Κι επειδή μετά την… απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, όταν ψηφίσουμε και μετά είναι πλέον αργά.

Ξεχάσατε τι έγινε το 2015; Ο Τσίπρας και οι Συριζαίοι μας έλεγαν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, δεν θα υπογράψουν Μνημόνια, θα αυξήσουν το αφορολόγητο, θα επαναφέρουν την 13η και 14η σύνταξη. Κι έκαναν τα ακριβώς αντίθετα. Το μόνο που κατάργησαν, ήταν την… Μακεδονία μας, αφού την παραχώρησαν στους Σκοπιανούς με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Σημαία” τα προγνωστικά του Στοιχήματος

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης για παράδειγμα, ασφαλώς είναι στους… εορτάζοντες σήμερα. Έχει υποσχεθεί τόσα, έχει διαβεβαιώσει κατηγορηματικά για την πραγματοποίηση τους και έχει διαψευσθεί πανηγυρικά, που αν αρχίζουμε να τα αραδιάζουμε, θα πρέπει να γράφουμε ως αύριο. Κι όπως μου είπε ένας φίλος, δεν πρέπει να γράφω πολλά γιατί… κουράζεται από κάποια στιγμή και μετά να τα διαβάζει.

Μιλάμε, πως ακούγοντας τον κ.Λαμπάκη, μπορεί μέσα στο ίδιο λεπτό να λέει τα… ακριβώς αντίθετα πράγματα. Το ψέμα το έχει κάνει… επιστήμη ο άνθρωπος. Αυτό πάντως που επιδίδονται τελευταία οι σύμβουλοι του, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Κουκουράβα, δεν είναι ψέμα αλλά αλήθεια. Κοινοποιούν δηλαδή τις αποδόσεις που έχουν βγάλει κάποιες εταιρείες στο Στοίχημα  για τις δημοτικές εκλογές στην Αλεξανδρούπολη, επειδή δίνουν ως φαβορί για νίκη το νυν δήμαρχο.

Συγκεκριμένα, να κερδίσει ο Βαγγέλης Λαμπάκης δίνει 1.60, δηλαδή βάζεις ένα ευρώ και παίρνεις πίσω 1,60 ευρώ, κέρδος δηλαδή 60 λεπτά (όχι ευρώ, λεπτά). Η νίκη του Παύλου Μιχαηλίδη δίνει 3.10, του Γιάννη Ζαμπούκη 8, του Βαγγέλη Μυτιληνού 25, του Δημήτρη Λαζόπουλου 35 και του Σάββα Δευτεραίου 80. Δηλαδή αν βάλεις ένα ευρώ ποντάροντας στον Σάββα τον Δευτεραίο, παίρνεις 80 και αν βάλεις 10 τότε τα κάνεις 800.

Και η Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν φαβορί ήταν

Οπότε τι κάνουμε; Παίζουμε Δευτεραίο και Μυτιληνό και τα… κονομάμε. Γιατί αν βάλεις 4 ευρώ στον Βαγγέλη τον Μυτιλινό για παράδειγμα, παίρνεις 4χ25=100 ευρώ. Γιατί οι Κουκουράβες και όλοι αυτοί, προφανώς δεν έχουν σχέση με το Στοίχημα, αφού  διαφορετικά θα γνώριζαν ότι οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν… χαντακώσει οικονομικά όσους τις επιλέγουν. Ας ρωτήσουν και εμνάς πόσες φορές έχουμε… ματώσει με κάτι τέτοια.

Πρόσφατα παραδείγματα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, που οι αποδόσεις τους να κερδίσουν Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν 1.50 και 1.40. Κέρδισαν όμως οι αντίπαλοι τους και όσοι πόνταραν στα φαβορί…κλαίνε τα χρήματα τους. Γι’ αυτό λέμε. Ασχολήσου με την πεζοδρόμηση της Κύπρου Γιώργο μου Κουκουράβα, γιατί τα στοιχηματικά είναι… δίκοπο μαχαίρι. Άκου και κάποιους που τα έχουν… χρυσοπληρώσει.

Εκτός των συμβούλων του Βαγγέλη Λαμπάκη, ξέρετε ποιος άλλος έχει κάνει “σημαία” τα συγκεκριμένα προγνωστικά; Ο Παύλος Μιχαηλίδης. Μου τα έστειλε μάλιστα, επειδή προφανώς ο “Stoiximan” για παράδειγμα, τον δείχνει πως θεωρείται δεύτερο φαβορί για νίκη, μετά το σημερινό δήμαρχο. Κι από αυτό πίστεψε ότι ο ίδιος θα πάει στον δεύτερο γύρο.

Πανηγυρίζει και ο Παύλος Μιχαηλίδης

Θα μου πείτε, εδώ πίστεψε ότι μπορεί να είναι ο επόμενος δήμαρχος, επειδή κάποια σάιτ είχαν κάνει παλαιότερα γκάλοπ, ξέρετε από εκείνα τα ανυπόληπτα και ασόβαρα γκάλοπ χωρίς καμιά διασφάλιση σοβαρότητας και αξιοπιστίας, όπου μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε πολλές φορές. Βγήκε πρώτος γιατί μπορεί ο ίδιος και οι φίλοι του να έμπαιναν και να ψήφιζαν. Κι άρχισε μάλιστα, εκτός από τις κατ ιδίαν συζητήσεις, να το δηλώνει και δημόσια με στόμφο και ύφος, λες και κάθισε ήδη στην… καρέκλα του Λαμπάκη. 

Απλά να επισημάνουμε, πως είναι φυσικό να δίνονται αυτές οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες και να χρίζουν πρώτο φαβορί τον Βαγγέλη Λαμπάκη και δεύτερο τον ίδιο, αφού ο ένας είναι δήμαρχος και ο άλλος εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, που είχε μάλιστα και την μεγαλύτερη αντιπολιτευτική παρουσία, κυρίως στα social media (fecebook και τέτοια), αλλά και μεγάλη προβολή από όλα τα ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης.

Ενώ ο Σάββας Δευτεραίος για παράδειγμα, δεν ασχολείται όλη την ημέρα με το facebook και το twitter, γιατί ο άνθρωπος είναι γιατρός και έχει και την δουλειά του. Δεν λέω πως ο κ.Μιχαηλίδης είναι… αργόσχολος και γι’ αυτό έχει χρόνο να κάνει συνέχεια αναρτήσεις. Ούτε πως όλη την ημέρα κάνει βόλτες στην πόλη και πίνει καφέδες για να τον βλέπει ο κόσμος. Μακριά από εμένα όλα αυτά.

Τα λένε μόνο κάτι εμπαθείς, που δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι είναι έτοιμος να δρασκελίσει την πόρτα του δημαρχείου και ν’ αναλάβει την διοίκηση, για να ξεκινήσει το… χτίσιμο της Αλεξανδρούπολης. Ως πετυχημένος πολιτικός μηχανικός εξάλλου, με τόσες δουλειές που έχει κάνει στην πόλη και τις γνωρίζουν όλοι, θα μεταφέρει και στον δήμο την συγκεκριμένη του ικανότητα.

Λανθασμένες οι αποδόσεις για άλλους

Για να μείνουμε στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, να δίνεις τελευταίο και με απόδοση 80 τον Σάββα Δευτεραίο που είναι αυτή την στιγμή η τρίτη δύναμη στον δήμο Αλεξανδρούπολης, πιο κάτω και από τον… Δημήτρη Λαζόπουλο για παράδειγμα, αυτό από μόνο του είναι ένα στοιχείο που δείχνει πόσο… σοβαρό είναι το συγκεκριμένο ζήτημα και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουμε.

Γιατί όλοι γνωρίζουν, πως ο κ.Λαζόπουλος δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει τελικά τους υποψήφιους που χρειάζονται προκειμένου να φτάσει ως το Πρωτοδικείο και να δηλώσει συμμετοχή στις εκλογές. Άλλωστε μετά την αρχική ανακοίνωση των 25 πρώτων ονομάτων, δεν ακούσαμε κανέναν άλλον;

Πριν λίγο καιρό, διέρρεε ο ίδιος και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει, ότι έρχονται ανακοινώσεις και άλλων 20 υποψηφίων, αλλά εγώ μαθαίνω ότι μπορεί να του φύγουν και κάποιοι απ’ αυτούς που ήδη ανακοίνωσε. Αφήστε που τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιοι στην Περιφέρεια με τον Κώστα Κατσιμίγα, γιατί και εκεί υπάρχει δυσκολία να βρεθούν υποψήφιοι.

Δεν βρίσκει υποψήφιους ο Λαζόπουλος

Μετά τον Κώστα Κυργιαλάνη για παράδειγμα, ετοιμάζεται και ο φίλος μου ο Σπύρος Δέδογλου να ανακοινωθεί για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Οπότε, δεν μπορείς να δίνεις ως στοιχηματική εταιρεία ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες ο Λαζόπουλος από τον Δευτεραίο, ο οποίος ως παράταξη το 2014 ήταν πιο μπροστά και από τον Παύλο Μιχαηλίδη που είναι δεύτερος στις αποδόσεις μετά τον κ.Λαμπάκη;

Μια και ανέφερα ΣΥΡΙΖΑ και Λαζόπουλο, τον οποίο ως γνωστόν στηρίζει επίσημα ως κόμμα, τι έγινε ρε παιδιά και ο Νίκος Χατζόπουλος, στέλεχος της Νομαρχιακής και μέλος της 5μελούς Γραμματείας στο νομό Έβρου πήγε υποψήφιος με τον Γιάννη Ζαμπούκη;  Κι ετοιμάζεται οσονούπω να πάει και άλλο σημαίνον στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος;

Λέτε να αρχίσει τις διαγραφές ο Μενέλαος Μαλτέζος, που μαζί με τον φίλο μου τον Δέδογλου επέλεξαν τον Λαζόπουλο και προσπαθούν να τον στηρίξουν με… νύχια και δόντια; Είναι δυνατόν ένα κόμμα που προβάλλεται ως… πλέρια δημοκρατικό, να χρησιμοποιεί διαγραφές και άλλες τέτοιες μεθόδους των αστικών κομμάτων. Εντάξει, μπορεί να βάλαμε υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον Πέτρο Κόκκαλη, να την… συντρίψαμε την διαπλοκή, αλλά όχι και να γίνουμε σαν τους άλλους και ν’ αρχίσουμε τις διαγραφές.

Επέτειος ενός χρόνου ο Ζαμπούκης

Μια και ανέφερα τον Ζαμπούκη, σήμερα είναι… ΕΠΕΤΕΙΟΣ ενός χρόνου. Αν θυμάστε, πέρυσι τέτοια ημέρα, 1 Απριλίου 2018, το Evros-news.gr έγραψε για πρώτη φορά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ότι ο επί δυο θητείες Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Σαν… ψέμα και μάλιστα πρωταπριλιάτικο φάνηκε τότε σε πολλούς, αλλά φυσικά επιβεβαιωθήκαμε άλλη μια φορά πανηγυρικά.

Το θέμα είναι να μην νομίζει και ο ίδιος ο κ.Ζαμπούκης ότι είναι… ψέμα το γεγονός ότι έφτασε να διεκδικεί με πολλές πιθανότητες τον δήμο της Αλεξανδρούπολης και να δραστηριοποιηθεί περισσότερο. Ας ρωτήσει πως λειτουργούσε ο Βαγγέλης Λαμπάκης προεκλογικά το 2006 και κυρίως το 2010 απέναντι στους τότε δημάρχους και κατάφερε με συγκεκριμένη τακτική και καταγγελίες για τα στραβά και ανάποδα, ακόμα και στην Δικαιοσύνη, να εκλεγεί τελικά πριν από 9 χρόνια και να παραμένει ως τώρα δήμαρχος.

Γιατί διαφορετικά ο ξάδερφος του, ο Παύλος Μιχαηλίδης είναι ήδη έτοιμος να… ανέβει στην δημαρχιακή Μερσεντές. Μπορεί άλλωστε να έχει ήδη πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά  τώρα που θα έχει την δημαρχιακή Μερσεντές, τι να το κάνει; Θα το πουλήσει να μην πληρώνει και τέλη κυκλοφορίας που είναι και πανάκριβα.

Ετοιμάζεται να πάει με Τοψίδη η Όλγα

Πάμε τώρα σε κάποιες άλλες ειδήσεις, που πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου… Πρωταπριλιάτικες και θα δείτε πως θα επιβεβαιωθώ. Είδα ότι η Όλγα Βρετοπούλου ότι κοινοποίησε μια φωτογραφία του πολύ καλού δημοσιογράφου και σπουδαίου χαρακτήρα Γιάννη Ναλμπάντη από το radiomax.gr, να είναι καμαρωτή-καμαρωτή δίπλα στον φίλο μου τον Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ, οέ, οέ) Τοψίδη, στην πρόσφατη ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Αλεξανδρούπολη.

Ώπα. Τι συμβαίνει βρε παιδιά; Έχουμε εξελίξεις που δεν πήρα χαμπάρι; Κι επειδή όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι αμέσως άρχισα να το ψάχνω, τελικά “τσίμπησα” την είδηση και δεν είναι… Πρωταπριλιάτικη. Πιστέψτε με. Η Όλγα λοιπόν θα είναι τελικά υποψήφια στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με τον κ.Τοψίδη και θα την ανακοινώσει στην εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη.

Θα έχει φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον όταν υπάρξει αυτή η εξέλιξη, η αντίδραση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου Άκη Παρασκευόπουλου. Θα την διαγράψει, όπως έσπευσε να κάνει για την ιδιότητα της ως υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ, όταν παραιτήθηκε από την δημοτική παράταξη Λαμπάκη και εξέφρασε την πρόθεση να είναι πιθανόν υποψήφια με τον Γιάννη Ζαμπούκη; 

Γιατί τότε έφυγε από τον υποψήφιο που στηρίζει στο δήμο Αλεξανδρούπολης η Ν.Δ, ενώ τώρα θα πάει στον υποψήφιο που είναι “αντάρτης” κόντρα στον επίσημο υποψήφιο Χρήστο Μέτιο, που είναι μάλιστα και προσωπική επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Μεγάλο δίλημμα για τον κ.Παρασκευόπουλο, γιατί είναι και φίλος του φίλου μου Τάκη Τοψίδη και όλοι ξέρουν πως παρασκηνιακά τον στηρίζει, κόντρα στον Μέτιο. 

Εκτός αν η κομματική του ευαισθησία υπήρχε μόνο επειδή έφυγε απ’ την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη. Γιατί αυτόν τον στηρίζει μέχρι τα… μπούνια ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου. Το κάνει από κομματική πειθαρχία και όχι όπως λένε κάποιες κακές γλώσσες, επειδή η κατασκευαστική του εταιρεία παίρνει εδώ και αρκετό καιρό συνέχεια έργα από τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Είναι κομπλεξικοί και λένε ψέματα όσοι τα διαδίδουν, γιατί μέσω διαγωνισμών τα αναλαμβάνει ο Άκης.

Δεν πήγαν Πατσουρίδης και Χατζηγιάννογλου

Εκπομπή για τις δημοτικές εκλογές στο Διδυμότειχο έγινε την περασμένη εβδομάδα στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, αλλά συμμετείχαν και μίλησαν μόνο ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Τοκαμάνης, η δημοτική σύμβουλος Βάγια Καραφείζη που επίσης είναι υποψήφια δήμαρχος και οι Κώστας Δημητρίου, Θόδωρος Σκίνδρης, άλλοι δυο υποψήφιοι για την δημοτική αρχή.

Δεν πήγε δηλαδή ο νυν δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης, που μπορεί να μην το ανακοίνωσε δημόσια, αλλά θα διεκδικήσει και τρίτη θητεία. Δεν κατέστη δυνατό να τον βρουν, όπως άκουσα. Άλλωστε ο Παρασκευάς δεν χρειάζεται να μιλάει σε εκπομπές για να πείσει υποψήφιους να συστρατευθούν μαζί του ή ψηφοφόρους να τον επιλέξουν. Έχει τον δικό του, πολύ… ξεχωριστό τρόπο να τους πείσει όλους.

Κι αποδείχθηκε αλάνθαστος τις άλλες δυο φορές. Δεν αναφέρομαι μόνο στις περιοχές και τους ψηφοφόρους που βρίσκονται κοντά στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όπου η… ΠΕΙΘΩ του Παρασκευά είναι αλάνθαστη και πιάνει τόπο. Αλλά και σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής είδαν… το φως το αληθινόν και αναγνώρισαν πόσο σπουδαίος δήμαρχος θα είναι ο Πατσουρίδης και ενώ ήταν υποψήφιοι με άλλον, την δεύτερη Κυριακή στήριξαν αυτόν και εκλέχθηκε δυο φορές.

Γι’ αυτό σας λέω. Που να τρέχει σε εκπομπές στην Αλεξανδρούπολη τώρα. Όσο για τον έτερο υποψήφιο, τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου που επίσης δεν συμμετείχε, εγώ δεν υιοθετώ τις… κακιούλες πως δεν γινόταν να είναι στο πάνελ και ο… υποβολέας του ή αυτός που μιλάει εκ μέρους του. Δηλαδή ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Παπακωνσταντίνου. Γιατί άκουσα τις δηλώσεις που έκανε ήδη σε ραδιόφωνα και κανάλια του Έβρου ο κ.Χατζηγιάννογλου και μια χαρά εκφράστηκε.

Απλά ακόμα ενημερώνεται ο άνθρωπος, δεν γνωρίζει όλα τα θέματα όπως ο Τοκαμάνης με τον Καραφείζη, οπότε απέφυγε να εμφανιστεί. Άλλωστε κάποιοι επιμένουν, πως και απ’ τους τέσσερις που συμμετείχαν στην εκπομπή, μπορεί στο Πρωτοδικείο κάποιος να μην μπορέσει τελικά να εμφανιστεί, γιατί δεν θα συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμβούλων.

Σημεία και… τέρατα

Βρήκα τον φίλο και συνάδερφο από άλλη περιοχή της Ελλάδας, που έχει εκεί τοπικό σάιτ όπως εμείς το Evros-news.gr και μου είπε ότι στα δικά τους αυτοδιοικητικά συμβαίνουν σημεία και… τέρατα. Καμιά σχέση με τον Έβρο που δεν έχουμε τέτοια.

Κάτι για δημάρχους που μπλέχτηκαν με… κλεμμένες νταλίκες από τελωνεία μου έλεγε και πήγαν να τις βάψουν σε φίλο τους έμπορο που μάλιστα τους στηρίζει φανατικά τώρα προεκλογικά, για άλλους που υπό την “προστασία” συγγενών τους φέρνουν παράνομα… φυτοφάρμα από την Αλβανία και τέτοια παρόμοια. Θα βρεθούμε για καφέ να μου πει περισσότερα και θα σας ενημερώσω.

Ο… Ναρκαλιευτής