Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς για τις καλύβες στο Δέλτα Έβρου ο Σύλλογος “Αινήσιο Δέλτα”

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς για τις καλύβες στο Δέλτα Έβρου ο Σύλλογος “Αινήσιο Δέλτα”

Συνεχίζει τις ενημερωτικές επαφές με όλες τις αρχές και υπηρεσίες του νομού Έβρου καθημερινά το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” και χθες συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Άκουσε με προσοχή τον πρόεδρο του συλλόγου Πάρη Παπαδάκη για το νομικό καθεστώς και το πολύ σοβαρό πρόβλημα των καλυβών στο Δέλτα του Έβρου και τον κίνδυνο που επικρέμαται με την λήξη της προθεσμίας το Νοέμβρη 2019 και τις ενδεδειγμένες ενέργειες που προτείνονται προκειμένου να λυθεί. Με συναντήσεις και συζητήσεις με βουλευτές, τοπική αυτοδιοίκηση, με υπουργεία περιβάλλοντος, Άμυνας, Εξωτερικών, Εσωτερικών , με τον Φορέα Διαχείρισης, την Εκκλησία, κλπ.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί όπως είπαν οι διοικούντες του Συλλόγου, αφού δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί στο νευραλγικό χώρο των ελληνοτουρκικών συνόρων μια “γκρίζα ζώνη” με ασάφειες, αβελτηρία, γραφειοκρατία και στενοκεφαλιά.  “Θα έχουμε συνέχεια λένε οι του συλλόγου” που διαθέτουν πείσμα, όρεξη, γνώση και θέληση για την πρόοδο του τόπου και την ανάδειξη του Δέλτα του ποταμού σαν πνεύμονα που αναβαθμίζει την περιοχή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*