Πυρκαγιά κατέστρεψε το πρωί ολοσχερώς σπίτι στον Βάλτο Ορεστιάδας – Γιατί κάνει έρευνες η αστυνομία

Πυρκαγιά κατέστρεψε το πρωί ολοσχερώς σπίτι στον Βάλτο Ορεστιάδας – Γιατί κάνει έρευνες η αστυνομία

Πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στο χωριό Βάλτο Ορεστιάδας και την κατέστρεψε ολοσχερώς, αφού όταν έφτασαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας με 6 συνολικά άνδρες μετά από ειδοποίηση των κατοίκων, η φωτιά είχε σχεδόν ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο.

Στο σημείο πάντως έφτασε και η αστυνομία, αφού το σπίτι δεν κατοικούνταν αυτό το χρονικό διάστημα, μια και ο ιδιοκτήτης του έμενε σε άλλη πόλη της Ελλάδας, πιθανόν στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν τα παιδιά του. Φαίνεται λοιπόν πως κάποιος άγνωστος ή άγνωστοι μπορεί να μπήκαν μέσα και από αυτούς να προκλήθηκε η φωτιά και η πυρκαγιά. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν πρόκειται για λαθρομετανάστες που μπήκαν για να ζεσταθούν ή να βρουν κάτι φαγώσιμο και προέκυψε η πυρκαγιά ή κάποιους άλλους.

Το σπίτι βρισκόταν περίπου στην άκρη του χωριού, δεν αποκλείεται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής η φωτιά να ξέσπασε πολύ νωρίτερα, να σιγόκαιγε και όταν φούντωσε έγινε αντιληπτή το πρωί απ’ τους κατοίκους, ενώ το έργο των αστυνομικών δεν θα είναι σίγουρα εύκολο, μια και η φωτιά κατέστρεψε πιθανά ευρήματα για την ταυτότητα των ατόμων που μπήκαν στο σπίτι.