Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ο Παράσχος Χατζόπουλος- Ποιος είναι

Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ο Παράσχος Χατζόπουλος- Ποιος είναι

Ο Παράσχος Χατζόπουλος είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από το υπουργείο Υγείας, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στην θέση του Στέφανου Καρακόλια που παραιτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Ο κ.Χατζόπουλος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος της Τράπεζας Αττικής, αρχικά στον τόπο καταγωγής του και στη συνέχεια σε ανώτερο διευθυντικό πόστο στην Θεσσαλονίκη και αποχώρησε από την Attica Bank όπως πλέον ονομάζεται, πριν από λίγους μήνες. Ήταν ένας από τους υποψήφιους να καλύψουν την θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και επικράτησε των άλλων που επίσης έκαναν αίτηση.

Βέβαια το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα, με πρόσφατη τροπολογία έγινε πλέον Αυτόνομο διοικητικά και οικονομικά, οπότε το πιο πιθανό είναι ο Παράσχος Χατζόπουλος που πήρε μέρος στην προκήρυξη για την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή, αφού διοικητής είναι ακόμα και τώρα ο επικεφαλής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης, όσο καιρό είναι ενωμένα τα δυο νοσοκομεία.