Πετριτζίκης και Αρμενάκη εκλέχθηκαν απ’ τον Έβρο στην Κ.Ε του Κινήματος Αλλαγής

Πετριτζίκης και Αρμενάκη εκλέχθηκαν απ’ τον Έβρο στην Κ.Ε του Κινήματος Αλλαγής

Δυο Εβρίτες εκλέχθηκαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ, η οποία προέκυψε από το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Ο Βαγγέλης Πετριτζίκης και η Κρυσταλλία Αρμενάκη.

Ο κ.Πετριτζίκης με καταγωγή από τη Νέα Βύσσα συγκέντρωσε 375 ψήφους και φυσικά εκλέχθηκε, ενώ η επίσης Εβρίτισσα κ.Αρμενάκη συγκέντρωσε 254 ψήφους πετυχαίνοντας να είναι από το νομό μας που θα είναι μέλος στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Ο Βαγγέλης Πετριτζίκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Fm και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, ευχαρίστησε τα μέλη του Κινήματος για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δήλωσε αποφασισμένος να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην νέα πορεία του κόμματος.

Όπως είπε: “Η οικογένεια μου έχει μια συγκεκριμένη ιστορική παράδοση με τον χώρο της δημοκρατκής παράταξης, αλλά η νέα γενιά στην οποία ανήκω και εγώ δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής επειδή υοπάρχει μια οικογενειακή παράδοση, αλλά είναι λόγοι που αφορούν μια συγκεκριμένη πολιτική και ένα πολιτικό στίγμα που δίνουμε μετά από την μεγάλη ταλαιπωρία οκτώ-εννιά ετών μνημονιακής πολιτικής, αντιλαμβανόμαστε ότι η δημοκρατική παράταξη ήταν αυτή που σήκωσε το βάρος της κρλίσης της Ελλάδας στις πλάτες της.

Συναντήσαμε στο συνέδριο ανθρώπους από όλη την χώρα, οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει τον χώρο και επιστρέφουν, συνάντησα και ανθρώπους από τα σπουδαστικά μας χρόνια και καταλήξαμε σε μια διαπίστωση και συμφωνία. Αν το Κίνημα Αλλαγής η χώρα τότε κινδυνεύει”.