Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Έφοδος αστυνομικών σε τρία σπίτια – Τι ζήτησαν και πήραν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Έφοδος αστυνομικών σε τρία σπίτια – Τι ζήτησαν και πήραν (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα τροπή στις έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο. Οι αστυνομικοί υλοποίησαν τη νέα εισαγγελική παραγγελία και έκαναν έφοδο σε τρία σπίτια της Ρόδου.

Κατ’ οίκον έρευνες στις οικίες όπου διαμένουν, ένας 19χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, ένας 22χρονος και ένας 23χρονος, κάτοικοι Μασάρων, διενήργησαν χθες (03-04-2019) αστυνομικοί, στο πλαίσιο νέας Εισαγγελικής παραγγελίας που αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας με φερόμενη ως θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν στις οικίες τους και πήραν στα χέρια τους συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια συνευρέσεως φίλου του με την φοιτήτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές. Θυμίζουμε ότι και οι τρεις, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Πηγή: dimokratiki.gr