Ο Εβρίτης σεφ Κώστας Τερζούδης βραβεύθηκε για τις δημιουργίες του στο εστιατόριο του «Sesa Boutique Hotel»

Ο Εβρίτης σεφ Κώστας Τερζούδης βραβεύθηκε για τις δημιουργίες του στο εστιατόριο του «Sesa Boutique Hotel»

Ένας συμπατριώτης μας, ο καταξιωμένος Εβρίτης σεφ Κώστας Τερζούδης, βραβεύθηκε για τις γευστικές δημιουργίες του κατά την προχθεσινή απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2019 από το περιοδικό “Αθηνόραμα”.

Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης και σε μια βραδιά όπου αποθεώθηκαν οι ελληνικές γευστικές δημιουργίες, ο Κώστας Τερζούδης που κατάγεται από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου και έχει εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας, πήρε βραβείο στην κατηγορία: “Ελληνική μοντέρνα κουζίνα” για το μενού που έχει δημοιυργήσει στο εστιατόριο Sesa του ξενοδοχείου «Sesa Boutique Hotel», το οποίο βρίσκεται στην Παραλία Κανάλι της Πρέβεζας. Μάλιστα παραβρέθηκε ο ίδιος μαζί με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Δημοσθένη Βήχα και παρέλαβαν με δικαιολογημένη ικανοποίηση το βραβείο.

Το ξενοδοχείο αλλά και το εστιατόριο Sesa βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στην παραλία Κανάλι στην Πρέβεζα. Είναι σίγουρα το καλύτερο εστιατόριο της ευρύτερης περιοχής κι ένα από τα καλύτερα της Δυτικής Ελλάδας. Η μπριγάδα της κουζίνας που έχει επιμεληθεί ο Εβρίτης chef Κώστας Τερζούδης, προτείνει πιάτα με εμφανή στοιχεία ελληνικότητας σε μια σύγχρονη εκδοχή που συνδέεται πάντα με την παράδοση.

Το Evros-news.gr σας είχε παρουσιάσει παλαιότερα  τον συμπατριώτη μας Κώστα Τερζούδη, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο.

-Κώστας Τερζούδης: Απ’ τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου, Chef στα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*