Με καθυστέρηση ενός χρόνου υπεγράφη επιτέλους η σύμβαση για την προμήθεια του αθλητικού Μπαλονιού

Με καθυστέρηση ενός χρόνου υπεγράφη επιτέλους η σύμβαση για την προμήθεια του αθλητικού Μπαλονιού

Με καθυστέρηση ενός χρόνου και αφού σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη τον Ιανουάριο του 2018, θα είχε τοποθετηθεί από πέρυσι τον Μάιο 2018, υπογράφηκε-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 από τον ίδιο και τον ανάδοχο του έργου Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, η σύμβαση για την προμήθεια του «Θόλου στέγασης αθλητικών δραστηριοτήτων», του αθλητικού Μπαλονιού δηλαδή.

Οι υπογραφές μπήκαν με τον γνωστό, επικοινωνιακών εντυπώσεων τρόπο που συνηθίζει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και οι συνεργάτες του, μια και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και… ζορίζεται σοβαρά για την επανεκλογή του. Γι’ αυτό είχαμε μια… Μαυρογιαλούρικη, επικοινωνιακή φιέστα, παρουσία των Αντιδημάρχων Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη, Αθλητισμού και Καθημερινότητας Γιάννη Βαταμίδη και Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα, για ένα πολύ απλό και συνηθισμένο σε άλλους δήμους έργο, το οποίο θα έπρεπε να είναι έτοιμο-σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Λαμπάκη, εδώ και ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ. Ο θόλος που πρόκειται να τοποθετηθεί πλησίον του δημοτικού κολυμβητηρίου «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», είναι έκτασης περίπου 2.000 τ.μ., διαθέτει αποδυτήρια και σύγχρονο σύστημα ψύξης-θέρμανσης και αναμένεται να διευκολύνει τις συνθήκες προπόνησης των αθλητικών συλλόγων.

 

https://www.facebook.com/municipality.alexandroupolis/videos/672806226483923/?t=14

Λαμπάκης (Ιανουάριος 2018): Μέχρι τον ερχόμενο

Μάιο θα τοποθετηθεί το αθλητικό Μπαλόνι

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, στις 29 Ιανουαρίου 2018, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μιλώντας στον MAXIMUM FM και στον Δημήτρη Κολιό, σε ακριβή απομαγνητοφώνηση των δηλώσεων του είχε πει:  “Έχουμε και 375.000 ευρώ για ένα μπαλόνι 1.900 τετραγωνικών μέτρων με ψύξη και θέρμανση και με γήπεδα μέσα μπάσκετ και βόλεϊ, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες μας όχι μόνο τα 3 χρόνια που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το μεγάλο μας, το κλειστό το στάδιο, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Για να μην υπάρχει πια, μετά τον Μάιο που θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του μπαλονιού, γιατί είναι από προμήθεια και θα γίνει πολύ γρήγορα. Να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ των συλλόγων των αθλητικών σε σχέση με την εξεύρεση σταδίων, γηπέδων  για προπόνηση.

Μου λένε ο κύριος Κουκουράβας και ο κύριος Βαταμίδης ότι στον Παρμενίωνα, στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη που αρχικά ανακοίνωσα ότι θα μπει, έχουμε ανώτατο όριο ύψους στα  πέντε μέτρα. Άρα εκεί δεν μπορούμε να το βάλουμε. Ήδη όμως το έχουμε τοποθετήσει δίπλα στο καινούργιο Κολυμβητήριο και δίπλα επίσης στο κεινούργιο στάδιο το οποίο θα φτιάξουμε, το κλειστό. Εκεί θα είναι το αθλητικό μπαλόνι των δύο στρεμμάτων”.