Συνελήφθη ο Βούλγαρος εκτελεστής του επιχειρηματία Γ. Μακρή, συζύγου της Αλεξανδρουπολίτισσας παλαιότερα Βικτώριας Καρύδα

Συνελήφθη ο Βούλγαρος εκτελεστής του επιχειρηματία Γ. Μακρή, συζύγου της Αλεξανδρουπολίτισσας παλαιότερα Βικτώριας Καρύδα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και του “πήρε” με σφαίρες τη ζωή, μετά από πέντε μήνες ερευνών.

Πρόκειται για έναν 31χρονο Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες, ο οποίος μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία λούφαζε σε διάφορα σημεία των νοτίων προαστίων. Όμως οι αστυνομικοί που δεν σταμάτησαν να ερευνούν την υπόθεση αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία με αποτέλεσμα πέντε μήνες αργότερα να καταφέρουν να φθάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Ο εκτελεστής, συνελήφθη την Τρίτη στην περιοχή της Γλυφάδας ενώ για την ίδια υπόθεση οι αστυνομικοί αναζητούν και τον 35χρονο αδερφό του.

Τι δήλωσε για την σύλληψη η Ελληνοουκρανή σύζυγος του 

Βικτώρια Καρύδα που έμενε παλαιότερα στην Αλεξανδρούπολη

«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο». Με εμφανές το άγχος και την αγωνία για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της και πατέρα των δύο παιδιών της, η Βικτώρια Καρύδα, η Ελληνοουκρανή που παλαιότερα έμενε για αρκετά χρόνια στην Αλεξανδρούπολη με την μητέρα και την αδερφή της, στις πρώτες της δηλώσεις από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του δολοφόνου του άνδρα της, Γιάννη Μακρή.

Το μοντέλο που έχει αποφύγει τις πολλές δημόσιες τοποθετήσεις τους τελευταίους πέντε μήνες, από τη στιγμή, δηλαδή, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας ο σύζυγός της, σήμερα, επιστρέφοντας στο σπίτι της, έκανε λακωνικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Η αγωνία της, πάντως, αφορά στα παιδιά της. «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο», είπε, αναφερόμενο στον 31χρονο Βούλγαρο φερόμενο δολοφόνο του 47χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

-Αλεξανδρούπολη: Σοκ σε φίλους και γνωστούς της Βικτώριας Καρύδα, απ’ την δολοφονία του συζύγου της

Όπως είχε αποκαλύψει το Evros-news.gr, η Βικτώρια Καρύδα, η πανέμορφη ΕλληνοΟυκρανή σύζυγος του εκτελεσθέντα 46χρονου επιχειρηματία,πριν από αρκετά χρόνια έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα στην πρωτεύουσα του Έβρου. Κι αυτό έγινε μαζί με την Ουκρανή μητέρα της και την αδερφή της, πριν φύγει για το εξωτερικό και ξεκινήσει συνεργασία με κορυφαία γραφείο μοντέλων και πετυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας. Μάλιστα,είχε αγοράσει και ένα καινούργιο σπίτι στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο είναι άγνωστο αν διατηρεί ακόμα.

Πάντως όσοι την γνωρίζουν, θυμούνται ότι η Βικτώρια Καλύβα εντυπωσίαζε με την εμφάνιση της, κάθε φορά που κυκλοφορούσε στην πόλη και συγκέντρωνε αναπόφευκτα τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα καταστήματα που πήγαινε, ακόμα και για απλά ψώνια, αποτελούσε αντικείμενο προσοχής και θαυμασμού. Δεν γνωρίζουμε αν μένει ακόμα εδώ η μητέρα με την αδερφή της, αλλά στην ίδια η μοίρα έπαιξε προχθές πολύ σκληρό παιχνίδι, αφού άγνωστος εκτέλεσε τον σύζυγο της με τον οποίο είχε παντρευτεί το 2016, κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.
Στα χέρια της Αστυνομίας ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή

Αναζητείται και ο αδελφός του συλληφθέντος

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Ο άνθρωπος που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και του “πήρε” με σφαίρες τη ζωή, μετά απο πέντε μήνες ερευνών έπεσε στα δίχτυα του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για έναν 31χρονο Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες ο οποίος μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία λούφαζε σε διάφορα σημεία των νοτίων προαστίων. Όμως οι αστυνομικοί που δεν σταμάτησαν να ερευνούν την υπόθεση αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία με αποτέλεσμα πέντε μήνες αργότερα να καταφέρουν να φθάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Ο
εκτελεστής, συνελήφθη την Τρίτη στην περιοχή της Γλυφάδας ενώ για την ίδια υπόθεση οι αστυνομικοί αναζητούν και τον 35χρονο αδερφό του.

Λάτρης της χλιδής, της Μυκόνου και των εντυπωσιακων γυναικών, ο 47χρονος, φιγουράριζε πρίν τρια χρόνια στις στήλες των lifestyle περιοδικών που φιλοξενούν πλουσιο φωτογραφικο υλικό και λεπτομέρειες από τον γάμο του στο νησί των ανέμων. Τις εντυπώσεις έκλεβε η αγαπημένη του, μια νεαρή ψηλη γυναίκα, με πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή που μπήκε από μικρή ηλικία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς κατακτώντας τον ένα μετά  τον άλλο τους τίτλους σε καλλιστεία και διεθνείς διαγωνισμούς οπως Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.

Με τη Βικτώρια Καρύδα, παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», που μάλιστα αποτελούσε φαβορί για τη νίκη, απέκτησε δύο παιδιά ενα αγόρι και ένα κορίτσι ενώ η ίδια είχε εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Η πολυτελής κατοικία της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας θυμιζε φρούριο ενώ ο 47χρονος χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Smart, ένα θηριώδες λευκό SUV και κάποιες φορές μηχανές.
Αν και οι πληροφορίες λένε ότι ήταν άνθρωπος που του άρεσαν τα επιχειρηματικά ρίσκα, τα τελευταία χρονια είχε ρίξει το βάρος στον τομέα των εταιρειών παροχής ασφαλείας και καθαριότητας.

Πηγή: prorothema.gr