Πολιτικός πολιτισμός από δημοτικό σύμβουλο του Λαμπάκη – Πήγε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Π.Μιχαηλίδη!!!

Πολιτικός πολιτισμός από δημοτικό σύμβουλο του Λαμπάκη – Πήγε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Π.Μιχαηλίδη!!!

Εικόνες πολιτικού πολιτισμοπυ χθες βράδυ, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου που υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Παύλου Μιχαηλίδη, αφού βρέθηκε εκεί (δεν γνωρίζουμε αν του ευχήθηκε να εκλεγεί δήμαρχος) εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ζητάκη, ο οποίος βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο ενός εκ των αντιπάλων του κ.Λαμπάκη, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, δίπλα στην περιβόητη οδό Κύπρου. Μπορεί ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης τις τελευταίες ημέρες να… κατακεραυνώνει τον αντίπαλο του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές Παύλο Μιχαηλίδη, αλλά ο κ.Ζητάκης προφανώς δεν τα συμμερίζεται όλα αυτά και φερόμενος με… πολιτικό πολιτισμό, βρέθηκε στα εγκαίνια όπως φαίνεται αι στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο ίδιος ο κ.Μιχαηλίδης.

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι ο Παναγιώτης Ζητάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ.Λαμπάκη, αλλά έθεσε υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη. Οπότε θέλει να… μαζέψει ψήφους από παντού και γι’ αυτό βρέθηκε και στα εγκαίνια του αντιπάλου του Βαγγέλη Λαμπάκη, στην δημοτική παράταξη του οποίου φυσικά εξακολουθεί να μετέχει κανονικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*