Εκδήλωση καθαρισμού του λιμανιού στην Αλεξανδρούπολη, από τον φοιτητικό εθελοντικό οργανισμό ESN DUTH

Εκδήλωση καθαρισμού του λιμανιού στην Αλεξανδρούπολη, από τον φοιτητικό εθελοντικό οργανισμό ESN DUTH

Στην εκδήλωση «Let’s clean a port!» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/4 και ώρα 11:00 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, καλεί όλο τον κόσμο η οργάνωση Erasmus Student Network (Δίκτυο Φοιτητών Erasmus)

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φοιτητικό εθελοντικό οργανισμό, που δραστηριοποιείται σε 40 χώρες της Ευρώπης και αριθμεί πάνω από 14.500 εθελοντές σε 500 ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αποτελεί τον σημαντικότερο φοιτητικό οργανισμό στην Ευρώπη σε ζητήματα ανώτατης εκπαίδευσης και αποτελεί σημαντική στήριξη για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Ελληνικό δίκτυο, Erasmus Student Network Greece, αποτελεί μέλος του Erasmus Student Network από το 1992 και σήμερα μετράει 21 τοπικούς συλλόγους σε 21 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καλύπτοντας σχεδόν όλη την ελληνική επικράτεια. Το ανθρώπινο δυναμικό μας ξεπερνάει τους 500 εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν συνεχή υποστήριξη τόσο σε εισερχόμενους διεθνείς φοιτητές, μέσω της διοργάνωσης διαφόρων δραστηριοτήτων, όσο και σε εξερχόμενους και σε δυνητικά εξερχόμενους φοιτητές, δίνοντας τους κίνητρα και ώθηση να συμμετάσχουν σε κάποιο πρόγραμμα κινητικότητας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να εντάξουμε τους εισερχόμενους διεθνείς φοιτητές του πανεπιστημίου μας στην ελληνική κοινωνία, τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν σε  τοπικές εθελοντικές δράσεις, οι οποίες υπάγονται σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται SocialErasmus. Το πρόγραμμα αυτό περιβάλλεται γύρω από 8 κύριους πυλώνες: ζώα, περιβάλλον, φτώχεια, διακρίσεις, υγεία, εκπαίδευση, φυσικές καταστροφές και βία. Με αφορμή τον πυλώνα του περιβάλλοντος, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας «Let’s clean a port!» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/4 και ώρα 11:00 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*