Ορεστιάδα: Τους κύριους άξονες του προγράμματος του και υποψήφιους συμβούλους παρουσίασε ο Παναγιώτης Σιανγκούρης

Ορεστιάδα: Τους κύριους άξονες του προγράμματος του και υποψήφιους συμβούλους παρουσίασε ο Παναγιώτης Σιανγκούρης

Τους κύριους άξονες του προγράμματος του για τον δήμο Ορεστιάδας, παρουσίασε  στο Ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας Παναγιώτης Σιανγκούρης, επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”.

Ο κ.Σιανγκούρης, παρουσία φίλων και υποστηρικτών του και σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσίασε συνοπτικά τις θέσεις και προτάσεις του για ένα καλύτερο Δήμο, εξωστρεφή, παραγωγικό και ελκυστικό.

Βασική επιδίωξή όπως τόνισε είναι να σταματήσει την ακατάσχετη οικονομική αιμορραγία στις γύρω χώρες και να ασχοληθεί ο δήμος Ορεστιάδας με την ανάπτυξη της περιοχής με:

  • Έργα υποδομής
  • Οικονομική Ανάπτυξη
  • Τουριστική Ανάπτυξη
  • Κοινωνική Μέριμνα
  • Εκμετάλλευση της γεωγραφικής θέσης του Δήμου
  • Βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών
  • Βοήθεια στον Πρωτογενή και Δευτερογενή τομέα

Σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων δόθηκαν πειστικές απαντήσεις.

Ο Παναγιώτης Σιανγκούρης τόνισε χαρακτηριστικά: “Η Ελλάδα αρχίζει από το Δήμο Ορεστιάδας. Όλοι μαζί μπορούμε να τον κάνουμε έναν Δήμο Πρότυπο. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ”.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο σύμβουλος Επικοινωνίας της παράταξης και του υποψήφιου δημάρχου, ο Κώστας Ασμανίδης, αναλύοντας κάποιες από τις πτυχές του αναλυτικού προγράμματος που υπάρχει.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας Παναγιώτης Σιανκούρης ανακοίνωσε και τους παρακάτω υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους: Κωνσταντίνος Κατήρης, Χρήστος Πέτρογλου, Χρυσούλα Μπασιά, Πέτρος Σαράντης, Κωνσταντίνος Γκαγκίδης, Γιάννης Καρράς και Κώστας Ασμανίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*