Τοψίδης: Τεράστια κινητοποίηση για να παρουσιάσει… μία καινούργια υποψήφια στον Έβρο και τέσσερις συνολικά (φωτορεπορτάζ)

Τοψίδης: Τεράστια κινητοποίηση για να παρουσιάσει… μία καινούργια υποψήφια στον Έβρο και τέσσερις συνολικά (φωτορεπορτάζ)

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη και η οποία είχε αρκετό κόσμο, λόγω της τεράστιας κινητοποίησης επί πολλές ημέρες του ίδιου και των συνεργατών του, αλλά αποδείχθηκε… πολύ κακό για το τίποτα αφού ανακοίνωσε μόλις ΜΙΑ καινούργια υποψήφια για το νομό Έβρου και τέσσερις συνολικά, μίλησε ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, που όπως αποδείχθηκε αποφάσισε την συγκεκριμένη εκδήλωση στο νομό απ’ όπου κατάγεται, απλά για να δείξει ότι συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, ανακοίνωσε μόνο την κυρία Αγγελική Δελημίτη, λογίστρια από το Διδυμότειχο. Επίσης ανακοίνωσε άλλους τρεις υποψήφιους, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιο Μωραίτη που εξ αρχής ήταν άλλωστε μαζί του και απλά ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, τον Αργύρη Πατακάκη, όχι το νυν Αντιπεριφερειάρχη Δράμας που βρίσκεται σε αργία μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του αλλά το νεαρό γιο του και έναν υποψήφιο από την μουσουλμανική μειονότητα της Ξάνθης.

Ούτε αυτή την φορά έφερε για παρουσιαστή κάποιον μεγαλοδημοσιογράφο από την Αθήνα (όσοι περίμεναν τον… Μάκη Τριανταφυλλόπουλο απογοητεήθηκαν), ίσως επειδή τα έξοδα για τις πολυδάπανες και προκλητικής επίδειξης πλούτου εκδηλώσεις έπρεπε να περιοριστούν και να δοθεί “βάρος” στην παρουσία κόσμου. Έτσι μίλησε μόνο ο ίδιος και επανέλαβε τα γνωστά, για μια διοίκηση της Περιφέρειας που την διακρίνει η μετριότητα (ενώ είχε μπροστά του τους εν ενεργεία Περιφερειάρχες και δημοτικούς συμβούλους Μαρκόπουλο, Ιωσηφίδη, Πατακάκη, Αμοιρίδη, Εξακουστό, Μοσχοφίδου) λες και διοικεί μόνος του ο Χρήστος Μέτιος.

Επίσης, λες και προήλθε ο ίδιος από… παρθενογένεση και δεν είναι επί 8 χρόνια Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου με ανύπαρκτο έργο, επανέλαβε όσα διαβάζει κάθε φορά και του γράφουν οι επικοινωνιολόγοι του. Για εγκατάλειψη της Σαμοθράκης (εκείνο το καράβι που θα ναυπηγούσε ο ίδιος ως Επιμελητήριο τί απέγινε;), για διεκδίκηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και αύξηση τους αλλά και τόνωση της επιχειρηματικότητας. Λες και ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόσα χρόνια έκανε οτιδήποτε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση και τώρα ξαφνικά θα γίνει… αποτελεσματικός. Θα υπάρχουν βέβαια τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ του ΕΣΠΑ, η διαχείριση των οποίων είναι εξάλλου και ο στόχος του κ.Τοψίδη και όσων τον περιβάλλουν. Λόγω της ικανότητας τους στις επιχειρήσεις εννοούμε και όχι κάτι άλλο, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

Οι νέοι υποψήφιοι που παρουσίασε ο κ.Τοψίδης είναι:

Δελιμύτη Αγγελική Λογίστρια Π.Ε Έβρου

Μωραίτης Στέλιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης Π.Ε Ξάνθης

Πατακάκης Αργύρης Π.Ε Δράμας

Χουσείνογλου Σιαμπάν Π.Ε Ξάνθης

Παρόντες οι δήμαρχοι Λαμπάκης, Μαυρίδης, Πουλιλιός

και οι άλλοι υποψήφιοι της Αλεξανδρούπολης

Η… είδηση πάντως ήταν στην παρουσία των θεσμικών του νομού Έβρου. Παρέστησαν στην εκδήλωση του “αντάρτη” της Ν.Δ κόντρα στην επίσημη επιλογή του κόμματος και προσωπική του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Χρήστο Μέτιο, τρεις δήμαρχοι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα ο ένας, ο Βαγγέλης Λαμπάκης της Αλεξανδρούπολης, έχει λάβει και την επίσημη στήριξη. Ήταν ακόμα εκεί ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, κουμπάρος του Χριστόδουλου Τοψίδη που είναι γνωστό ότι κάνει αγώνα για την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη. Πάντως δεν κάθισε… πρώτο τραπέζι πίστα και μπροστά-μπροστά με τους άλλους, αφού εκεί έστειλε τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Καραγιάννη. Προτίμησε να είναι λίγο… παράμερα, δίπλα στον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σταύρο Σταυράκογλου, που απ’ την αρχή έχει επιτελικό ρόλο στην προσπάθεια Τοψίδη, άσχετα αν προσπαθούσε να το… κρύψει, γιατί θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Φυσικά ήταν εκεί ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, ο οποίος έτσι και αλλιώς είναι απ’ την αρχή μαζί του, αλλά και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός, Γιάννης Ζαμπούκης και Παύλος Μιχαηλίδης. Επίσης οι επιχειρηματίες Βασίλης Δαστερίδης, του οποίοι άλλωστε η εταιρεία και οι φωτισμοί LED έχουν κυρίαρχη θέση στα προεκλογικά σποτ του Χριστόδουλου Τοψίδη, αλλά και ο Θανάσης Παπαζηλάκης της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ. Άλλωστε και οι δυο δεν έχουν κρύψει την προτίμηση τους και την στήριξη στον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ. Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ Γιάννης Καβαρατζής, φυσιολογικό αφού ο γιος του Σταύρος είναι υποψήφιος με την “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου Astir Egnatia γέμισε και είχε αρκετό κόσμο, αφού ήρθαν με διάφορους τρόπους ακόμα και από την Ορεστιάδα άτομα. Όπως άλλωστε γράψαμε υπήρξε τεράστια κινητοποίηση, προκειμένου να δημιουργηθούν επικοινωνιακές εντυπώσεις, ενώ όλοι οι υποψήφιοι υποχρεώθηκαν να.. κουβαλήσουν από Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα κιαι Καβάλα από 5 και 10 άτομα ο καθένας για να φανεί… μπούγιο.

 

3 Σχόλια

 1. Μια απορια;Γιατι σερνει όλους τους υποψηφιους σε καθε Νομό; γιατι τους έβαλε γραβατομαντηλακι;( ε ρε καταραμενη φτώχεια)

 2. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Πολλές απορίες και ερωτηματικά μαζί.
  Δικαίωμα στη δημοκρατία είναι να έχεις ό,ποια άποψη και συμπάθειες. Αυτό άλλωστε έιναι το μεγαλείο της.
  Όταν όμως ασκείς ένα έργο (λειτούργημα ονομάζεται από πολλούς), αυτό της ενημέρωσης του κοινού, τότε θα πρέπει, μάλλον, ό,τι παρουσιάζεις να αντανακλά στην αντικειμενικότητα και όχι στις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες.
  Παρακολουθώ, καιρό τώρα, μέσα στην ιστοσελίδα σου, μια προκατάληψή σου (μου φαίνεται;) απέναντι σε αρκετούς υποψηφίους. Θα εξειδικεύσω για τον Τοψίδη, αφού είναι στο στόχαστρό σου κατά κανόνα και θα έλεγα ιδιαίτερα.
  Δεν τον συμπαθείς !! Ωραία. Αλλά την ιστοσελίδα σου την διαβάζω και εγώ για να ενημερωθώ. Θέλω να ξέρω όμως την πραγματικότητα, έξω από την προκατάληψή σου. Ξέρεις, οι διαφημίσεις που συντηρούν τις ιστοσελίδες έχουν πελάτες χωρίς όνομα και συμπάθειες !
  Λοιπόν, αντικειμενικά :
  – Δεν μετρά ότι τόσοι θεσμικοί επέλεξαν να δώσουν το παρόν σε μιά εκδήλωση μη κομματικού υποψήφιου ;
  – Δεν μετρά ότι, ανεξαρττα με ποιόν τρόπο και για ποιόν λόγο, μιά προεκλογική συγκέντρωση, μη κομματικής υποστήριξης, είχε τόσο μέγα πλήθος ;
  – Δεν μετρά που η δυναμική ενός υποψηφίου, εκπεφρασμένη μέσα από μια συγκέντρωση, είναι πάνω από μετρήσεις και δεδομένα, ακόμη και από πρόσφατες συγκεντρώσεις αρχηγών κομμάτων ;
  – Δεν μετρά που ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, με οποιαδήποτε ιδιότητα υποψηφίου, όχι μόνο περιφερειακών εκλογών, δεν πραγματοποίησε (τυχαίο είναι 😉 συγκέντρωση ;
  – Δεν μετρά που, αν και όχι εκλεκτός κανενός κόμματος, αυτός ο συνδυασμός, αυτός ο υποψήφιος, ξεπερνά προσδοκίες και εκτιμήσεις ;
  – Δεν μετρά που όλοι όσοι προσέρχονται, θεσμικοί, επώνυμοι ή ανώνυμοι απλοί πολίτες, προσέρχονται αυτοβούλως και όχι με με το ζόρι ;
  Θα μπορούσα να αραδιάσω πολλά.
  Γιατί λοιπόν αυτή η μικροψυχία απέναντι σε κάτι ΄΄πραγματικό και αληθινό΄΄ ;
  Δεν λέω και ΄΄ωραίο΄΄ (εγώ το πιστεύω), θα το δείξει ο χρόνος ! Άλλωστε σε πόσα ωραία (και ψέμματα) πιστέψαμε και τελικά απογοητευτήκαμε ;
  Μην μας ενοχλεί άλλο ένα !
  Μπορεί να αποδειχθεί αληθινό. Μας πειράζει ;

  • Αγαπητέ κύριε
   Μας γράφετε πως ότι παρουσιάζουμε πρέπει να αντανακλά στην αντικειμενικότητα και όχι στις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Απ΄όσα αναφέρουμε, τι δεν αντανακλά την αντικειμενικότητα ή την πραγματικότητα όσων συνέβησαν. Επικαλείστε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη παρουσία κόσμου. Το γράφουμε ξεκάθαρα.
   Αναφέρεστε στους θεσμικούς που παραβρέθηκαν. Τους αναφέρουμε ονομαστικά και μάλιστα και με φωτογραφίες. Προανήγγειλε ανακοινώσεις υποψηφίων και παρουσίασε μία κυρία μόνο για τον Έβρο και άλλους τρεις, που έτσι και αλλιώς καιρό τώρα οι δυο από αυτούς ήταν δίπλα του. Για τόσο μεγάλη δυναμική και συστράτευση δίπλα του μιλάμε δηλαδή. Να μην το αναφέρουμε;
   Βλέπω να επιμένετε στο μη κομματικός. Μα είναι Ν.Δ ο κ.Τοψίδης και το δηλώνει, άσχετα αν ικέτευε να πάρει το χρίσμα και αυτός και ο Μαρκόπουλος που είναι μαζί του αλλά δεν τους δόθηκε. Επίσης, αν κάποιος δεν είναι κομματικός, δεν σημαίνει πως είναι ικανός και προσφέρει τα εχέγγυα ότι θα διαχειριστεί σωστά τα ζητήματα μιας Περιφέρειας εν προκειμένω.
   Πιστέψτε με, τολμώ να πω ότι γνωρίζω τον κ.Τοψίδη καλύτερα από εσάς και πολύ περισσότερα χρόνια. Δεν είναι λοιπόν θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας, αλλά άποψης συγκεκριμένης, επειδή ακριβώς τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Όπως λένε και από την καλή και την ανάποδη.
   Καταλαβαίνω και κατανοώ τον ενθουσιασμό σας υπέρ της υποψηφιότητας Τοψίδη, ίσως και λόγω… συναδερφικής αλληλεγγύης, μια και αυτός μέχρι πρόσφατα ήταν ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, όπως και εσείς απ’ ότι συμπεραίνω απ’ το e-mail και την παράφραση του ονοματεπώνυμου.
   Αν προσέρχονται αυτοβούλως ή με το ζόρι όσοι μετέχουν στις συγκεντρώσεις του, έχω την δική μου άποψη.
   Προφανώς και αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας, είμαι απέναντι στην υποψηφιότητα του, για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο -και προσοδοφόρο πιστέψτε με- για μένα να είμαι υπέρμαχος του. Όποιος δεν συμφωνεί, μπορεί πολύ απλά να μην μας διαβάζει και να επιλέγει άλλα σάιτ που τον… αποθεώνουν. Προφανώς γιατί, όπως και εσείς, αντικειμενικά τον θεωρούν ικανό για Περιφερειάρχη. Εγώ δεν τον θεωρώ και το γράφω.
   Κι επειδή αναφέρεστε σε διαφημίσεις, μπορεί να χαρακτηρίζετε με διάφορες λέξεις όσα γράφουμε, αλλά όταν τα γράφουμε δεν σκεφτόμαστε τις διαφημίσεις. Αν τις σκεφτόμαστε, θα είχαμε ένα λιβανιστήρι και θα εξυμνούσαμε και τον κ.Τοψίδη και άλλους και θα κονομούσαμε (για να χρησιμοποιήσω μια προσφιλή φράση του. Επειδή όμως το κάνουν πολλοί άλλοι στην περιοχή, η συντριπτική πλειοψηφία, αφήστε και κάποιον να έχει διαφορετική αντιμετώπιση των καταστάσεων και προσώπων.
   Ο κόσμος πάντως στηρίζει την στάση αυτή και μας έχει αναγάγει σε ΠΡΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΊΤ στον Έβρο, την Θράκη και την Περιφέρεια και αυτό αν θέλετε μπορώ να σας το αποδείξω με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της google. Μην το θεωρήσετε εγωιστικό ή αυταρέσκεια, απλά προσπαθώ να σας πείσω να διαφημίσετε και εσείς την δική σας εταιρεία. Γιατί συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς, ο διαφημιζόμενος πρέπει να βλέπει πόσοι παρακολουθούν ή διαβάζουν ένα ΜΜΕ για να το επιλέξει.
   Να είστε καλά κύριε Άγγελε Γεωργίου ή όπως αλλιώς ονομάζεστε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*