Υπόδειγμα σταθερότητας η Κ.Βίτσα: Ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια απ’ τον Λαζόπουλο, συζήτησε με Ζαμπούκη και κατέληξε στον Μιχαηλίδη!!!

Υπόδειγμα σταθερότητας η Κ.Βίτσα: Ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια απ’ τον Λαζόπουλο, συζήτησε με Ζαμπούκη και κατέληξε στον Μιχαηλίδη!!!

Σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές σίγουρα θα δούμε πολλά ή μάλλον ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα. Ακόμα βρισκόμαστε στην αχή κιαι ως τις 26 Μαίου που θα διεξαχθούν, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όπως στην περίπτωση της κυρίας Κωνσταντίνας Βίτσα, της Γενικής Γραμματέως του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.

Στις 22 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε επίσημα από την δημοτική παράταξη “Ενότητα για μια νέα πορεία στον δήμο Αλεξανδρούπολης” και τιν επικεφαλής της Δημήτρη Λαζόπουλο, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και μάλιστα τρίτη στη σειρά των συνολικά 25 υποψηφίων. Από τότε πέρασαν περισσότερο από 2,5 μήνες και ξαφνικά πριν από λίγο, ανακοινώβθηκε επίσης επίσημα και μάλιστα με την σχετική φωτογραφία, ότι θα είναι υποψήδια με την παράταξη “ανάσα” και τον Παύλο Μιχαηλίδη. Παρατώντας στα “κρύα του λουτρού” τον κ.Λαζόπουλο, αλλά και τους άλλους 24 συνυποψήφιους της. Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Καίσας, φαρμακοποιός-Πρόεδρος Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αλεξανδρούπολης που είναι και το αφεντικό της, αφού σε δική του φαρμακαποθήκη εργάζεται.

Το ωραίο είναι, πως δεν πήγε κατ’ ευθείαν εκεί, αλλά πριν καταλήξει στην παράταξη Μιχαηλίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, προηγήθηκαν συζητήσεις και συμφωνία της να είναι υποψήφια με την δημοτική παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” του Γιάννη Ζαμπούκη. Κι ενώ εκεί την περίμεναν να φωτογραφηθεί, όπως συμβαίνει με κάθε υποψήφιο, είδαν ξαφνικά να φωτογραφίζεται και να ανακοινώνεται από άλλον συνδυασμό.

Τόσο σταθερή στις απόψεις και τις αποφάσεις της είναι δηλαδή η κυρία Κωνσταντίνα Βίτσα, που δεν είναι μια απλή υποψήφιος, αλλά έχει και την ιδιότητα της Γενικής Γραμματέως του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου. Καλού-κακού πάντως και ο Παύλος Μιχαηλίδης να έχει το νου του και να μην την θεωρεί σίγουρη και δεδομένη. Γιατί μέχρι να κατατεθούν οι ταυτότητες στο Πρωτοδικείο για την επίσημη δήλωση των υποψηφιοτήτων, μπορεί να την δει να φωτογραφίζεται ή να βγαίνει και… video με κανέναν Βαγγέλη Λαμπάκη.

Κι ύστερα μας φταίνε οι πολιτικοί της κεντρικής σκηνής που κάνουν… μεταγραφές από το ένα κόμμα στο άλλο.  Μετά απ’ όλα αυτά θα υπάρξουν άνθρωποι που θα την ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές; Κι ακόμα περισσότερο, όλοι αυτοί οι συνάδερφοι της που την ψήφισαν και την εξέλεξαν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο πως αισθάνονται;