Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο meeting Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο meeting Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2019 το Παγκόσμιο meeting Καλλιτεχνικής Κολύμβησης FINA Hellas Beetles Cup Artistic Swimming World Series #2 Alexandroupolis (GRE) 2019.

Επρόκειτο για μια διοργάνωση του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Στο διεθνές meeting συμμετείχαν 18 χώρες και 10 αθλητικοί σύλλογοι, ενώ η Ελλάδα κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (134) κατακτώντας το κύπελλο της διοργάνωσης, με δεύτερο τον Καναδά (122) και Τρίτη την Ουκρανία (96).

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του υγρού στίβου και την άρτια οργάνωση, στην οποία συνέβαλαν σημαντικά οι εθελοντές, οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι χορηγοί και η ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού, απέδειξε εμπράκτως ότι μπορεί να φιλοξενεί αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και την προβολή της περιοχής μας σε διεθνές επίπεδο.