Μέτιος: “Θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη” – Ανακοίνωσε συγκεκριμένο σχέδιο 324 έργων και δράσεων (BINTEO)

Μέτιος: “Θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη” – Ανακοίνωσε συγκεκριμένο σχέδιο 324 έργων και δράσεων (BINTEO)

Σίγουρος για τη νίκη της παράταξης του “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος και εκ νέου υποψήφιος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Κομοτηνή.

“Τον Μάιο η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση θα δώσει μια μεγάλη μάχη και θα πετύχει μια μεγάλη νίκη”, τόνισε καταχειροκροτούμενος ο κ.Μέτιος, που παρουσίασε συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τα επόμενα χρόνια, με 324 έργα και δράσεις, πλήρως κοστολογημένα και με τις ανάλογες μελέτες, τα οποία όπως τόνισε θα υλοποιήσει η παράταξη του “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” ως νέα Περιφερειαή αρχή, συνεχίζοντας το έργο του αείμνηστου ιδρυτή της Γιώργου Παυλίδη.

Gepostet von Χρήστος Μέτιος / Christos Metios am Montag, 8. April 2019

“Το σχέδιο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τα επόμενα χρόνια, βασίστηκε στο έργο του αείμνηστου Περιφερειάρχη μας, του Γιώργου Παυλίδη, το οποίο τιμούμε, αναγνωρίζουμε και συνεχίζουμε. Πρόκειται για την εξέλιξη του Σχεδίου το οποίο είχα παρουσιάσει στις 7 Νοεμβρίου 2017 και το οποίο έχουμε ξεκινήσει να υλοποιούμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς με νέα έργα και δράσεις”.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Απολογισμό και σχέδια για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη παρουσιάζει ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος

Gepostet von Χρόνος Εφημερίδα am Montag, 8. April 2019

Παρουσίες με νόημα όλων των βουλευτών,

των Στυλιανίδη, Λαμπάκη και των υποψηφίων 

Σε μια γεμάτη αίθουσα, αν και δεν επρόκειτο για προεκλογική συγκέντρωση αλλά για παρουσίαση του σχεδίου που ξεκίνησε να υλοποιείται ήδη από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, χωρίς πολυέξοδες… επικοινωνιακές φιέστες εντυπωσιασμού αμερικανικού τύπου τις οποίες επέλεξε ο ένας από τους αντιπάλους του, ο Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Χρήστος Μέτιος είχε στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση παρουσίες με σημαντικό νόημα και μήνυμα.

Ήταν εκεί όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές της Περιφέρειας, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης του Έβρου, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος της Καβάλας και ο Δημήτρης Κυριαζίδης της Δράμας, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη και οι Αντιπεριφερειάρχες Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης, Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κινατζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που έχουν ανακοινωθεί από τον Έβρο και τους άλλους νομούς. Το παρόν έδωσε ιαι ο επιχειρηματίας Νίκος Δαστερίδης από την Αλεξανδρούπολη, της γνωστής εταιρείας Dasteri Systems.

Χρήστος Μέτιος: Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση θα δώσει μία μεγάλη μάχη και θα πετύχει μία μεγάλη νίκη #video

Gepostet von Χρόνος Εφημερίδα am Montag, 8. April 2019

“Κάρφωσε” χωρίς να τους αναφέρει Τοψίδη και όσους

νυν περιφερειακούς συμβούλους πήγαν μαζί του 

Ο Χρήστος Μέτιος ανέλυσε επί αρκετή ώρα το συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ “κάρφωσε” έξυπνα χωρίς να τους αναφέρει τόσο τον Χριστόδουλο Τοψίδη όσο και τους νυν περιφερειακούς συμβούλους που συντάχθηκαν μαζί του. Μάλιστα η αναφορά του: Αφήσαμε οριστικά πίσω μας όσους προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στο έργο μας” καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους.

Είπε συγκεκριμένα για το σχέδιο που παρουσίασε και είναι έτοιμο για υλοποίηση:  “Πρώτη φορά υπάρχει ένα ολοκληρωμένο έργο 19 ενότητες και επιμερίζεται σε τομείς. Καταλήγουν σε συγκεκριμένα έργα και δράσεις όλα κοστολογημένα και με τις ανάλογες μελέτες. Φυσικά έχουμε προθέσεις και για άλλα έργα. Ανακοινώνουμε όμως έργα και δράσεις μόνο όταν έχει δρομολογηθεί το πρώτο βήμα, που είναι η εξασφάλιση της χρηματοδότησης. Γιατί μόνο τότε μπορεί να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία. Στα 324 έργα και δράσεις για όλα υπάρχει χρηματοδότηση και είναι όλα κοστολογημένα με μελέτες. Η υλοποίηση τους θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας μας”.

“Καμιά ψήφος σε ευκαιριακά σχήματα

σε θολά και ανύπαρκτα προγράμματα”

Τόνισε ακόμα ο επικεφαλής της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης: “Οι Περιφερειακές εκλογές γίνονται σε ένα κρίσιμο διάστημα για την χώρα και την Περιφέρεια μας. Το αποτέλεσμα τους θα καθορίσει την πορεία και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Το μήνυμα που θα βγει από τις εκλογές θα πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο. Καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Καμιά ψήφος δεν πρέπει να αθροιστεί σε λάθος κατεύθυνση. Σε ευκαιριακά σχήματα. Σε θολά και ανύπαρκτα προγράμματα. Στη θητεία της διοίκησης μας κάναμε σημαντικά βήματα στην Περιφέρεια μας. Παράξαμε έργο. Προχωρήσαμε μπροστά. Αφήσαμε οριστικά πίσω μας όσους προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στο έργο μας.

Η Περιφέρεια μας προχώρησε. προχώρησε όμως και η παράταξη μας. Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται με νέους και ικανούς ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν. Έχω βαθιά πίστη στις δυνατότητες και τους ανθρώπους της Περιφέρειας μας. Κι αυτό το λέω με την εμπειρία των 17 χρόνων που έχω συμπληρώσει στην αυτοδιοίκηση.

Σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια για το μέλλον του τόπου μας, επιθυμούμε την συμμετοχή και την συμβολή όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας και της οικονομίας που μπορούν να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις ή και να συμμετέχουν αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο. Ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση. Αυτή είναι η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση και τον Μάιο θα δώσει μια μεγάλη μάχη και θα πετύχει μια μεγάλη νίκη”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*