Μαυρίδης: Καλός ο Μέτιος, αλλά προτιμώ και στηρίζω τον Τοψίδη που είναι… κουμπάρος μου

Μαυρίδης: Καλός ο Μέτιος, αλλά προτιμώ και στηρίζω τον Τοψίδη που είναι… κουμπάρος μου

Την  υποψηφιότητα του κουμπάρου του Χριστόδουλου Τοψίδη υποστηρίζει για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, κόντρα σε αυτή του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, που έχει την επίσημη στήριξη της Ν.Δ.

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Fm και τον Σταύρο Αποστολίδη, ο κ.Μαυρίδης αν και παραδέχθηκε την καλή συνεργασία που είχε με τον σημερινό Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο οποίος βοήθησε σημαντικά τον δήμο Ορεστιάδας με ένταξη έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ (πάνω από 30 εκατ. ανέφερε χαρακτηριστικά), εν τούτοις δήλωσε ότι θα προτιμήσει την υποψηφιότητα του κ.Τοψίδη, γιατί είναι… κουμπάρος του και γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η πρόοδος και η υλοποίηση έργων στον δήμο Ορεστιάδας δηλαδή δεν παίζει κανένα ρόλο για τον κ.Μαυρίδη, μπροστά στις κουμπαριές και τους “κολλητούς” και θα στηρίξει τον Χριστόδουλο Τοψίδη και παρά το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του είναι απέναντι στην επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ στην Περιφέρεια, που αποτελεί και προσωπική επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Ο Χριστόδουλος Τοψίδης είναι ο άνθρωπος που με έχει παντρέψει και έχει βαφτίσει τον μεγάλο μου γιο. Είναι συγγενική η σχέση. Θα είμαι ξεκάθαρος και δεν θέλω να κρυφτώ. Θα είναι υποκριτικό. Για μια σειρά λόγων και όχι μόνο της συγγενικής σχέσης. Για κάποιους ανθρώπους όταν τους γνωρίζεις και ξέρεις τα θετικά και τα αρνητικά τους, είναι οι παράγοντες σε οδηγούν να πάρεις μία απόφαση.

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, θέλω να τονίσω ότι με τον Χρήστο Μέτιο όλα αυτά τα χρόνια είχα μια πολύ καλή συνεργασία. Έχω θετική γνώμη για το πρόσωπο του. Η συνεργασία μας αποδεικνύεται και από τις πολλές εντάξεις έργων που έχουμε κάνει μέσω της Περιφέρειας. Η ζυγαριά κλείνει όμως προς τον Τοψίδη”.