Διδυμότειχο: Η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Τοκαμάνη στο Evros-news.gr για την υποψηφιότητα Κ.Γκουρλουμένου

Διδυμότειχο: Η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Τοκαμάνη στο Evros-news.gr για την υποψηφιότητα Κ.Γκουρλουμένου

Απάντηση στο δημοσίευμα του Evros-news.gr και την στήλη ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ που αφορούσε την υποψηφιότητα του Κώστα Γκουρλουμένου με τον συνδυασμό του, μας έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης.

Σε αυτήν ο κ.Τοκαμάνης υπεραμύνεται της συγκεκριμένης υποψηφιότητας του κ.Γκουρλουμένου και δίνει απαντήσεις τόσο για την απ’ ευθείας ανάθεση που του έγινε για την παραγωγή βίντεο τουριστικής προβολής του Διδυμοτείχου, το οποίο όπως επισημαίνει ψήφισε και ο ίδιος ως εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, αφού η συγκεκριμένη απόφαση ήταν ομόφωνη και αναφέρει:

Αγαπητέ Κώστα,

Όπως για όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας “Δύναμη Δημιουργίας”,  έτσι και για τον Κώστα Γκουρλουμένο, νιώθω τιμή που είναι μαζί μας. Πρόκειται για έναν επιστήμονα και καλλιτέχνη, τον πιο βραβευμένο Έλληνα στο είδος του, που πρόβαλε την πόλη μας σε όλο τον κόσμο.

Θεωρώ άδικη οποιαδήποτε επίθεση για ένα βίντεο που δημιούργησε για τον Δήμο μας, το οποίο του ανατέθηκε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δημιουργία του. Όπως γνωρίζεις, τα χρήματα του Δήμου δεν ανήκουν σε κανέναν Παρασκευά.

Όσον αφορά τα πολιτικά φρονήματα του καθενός, νιώθω την ανάγκη να θυμίσω ότι οι μετεμφυλιακοί φάκελοι πολιτικών φρονημάτων κάηκαν πριν πολλές δεκαετίες στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής.

Εν πάση περιπτώσει, ο Κώστας ως νέος άνθρωπος και προκειμένου να βοηθήσει την πόλη του, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με πολλούς άλλους νέους ανθρώπους σε ένα ανεξάρτητο συνδυασμό.

Με τιμή

Τοκαμάνης Χρήστος

Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου

Το δημοσίευμα του Evros-news.gr

To Evros-news.gr δημοσιεύει φυσικά άμεσα την απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Τοκαμάνη, όχι μόνο γιατί έχει υποχρέωση από την δημοσιογραφικη δεοντολογία, αλλά και επειδή μας αρέσει να υπάρχει αντίλογος σε όσα γράφουμε. Δεν θα δώσουμε την παραμικρή απάντηση. Έχουμε χρόνο άλλωστε ως τις εκλογές της 26ης Μαίου και σίγουρα θα βρεθούν αφορμές να δώσουμε τις… κατάλληλες απαντήσεις. Απλά σας παραθέτουμε το δημοσίευμα από το ΕΒΡΟ… ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ που προκάλεσε την συγκεκριμένη απάντηση.

Αφού πήρε την δουλειά απ’ τον Παρασκευά

θα είναι υποψήφιος με τον… Χρήστο

Αφού αναφέρθηκα στο Διδυμότειχο, είδα ένα βίντεο του Κώστα Γκουρλουμένου, ο οποίος όντως κάνει πολύ καλές δουλειές στις λήψεις με drone, με το οποίο ανήγγειλε την υποψηφιότητα του με τον… Χρήστο Τοκαμάνη. Με τον Χρήστο Τοκαμάνη επαναλαμβάνω και την “Δύναμη Δημιουργίας”. Τι; Περιμένατε ότι θα ήταν υποψήφιος με τον Παρασκευά Πατσουρίδη όπως η μητέρα του, η οποία μάλιστα όχι μόνο εξελέγη αλλά ήταν και Αντιδήμαρχος Οικονομικών;

Όχι βέβαια. Ο Κώστας είναι νέος άνθρωπος. Θα πάει με τον Παρασκευά που είναι το παλιό και το φθαρμένο; Όχι. Με το νέο και ελπιδοφόρο θα συστρατευθεί. Κι αυτό δεν είναι αιχμή για τον κ.Τοκαμάνη,τον οποίο εκτιμώ ως άνθρωπο και επαγγελματία. Φυσικά, δικαίωμα του κ.Γκουρλουμένου να θέσει υποψηφιότητα όπου θέλει. Όμως εδώ πλέον αποκτά, αν και έχει ήδη εκεί που εργάζεται και θεσμικό ρόλο. Οπότε θα δεχθεί και κριτική.

Επειδή δηλαδή ο δήμαρχος Διδυμοτείχου του ανέθεσε με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση πριν λίγο καιρό δημιουργία διαφημιστικών σποτ και άλλες δράσεις τουριστικής προβολής του δήμου και θα… παντελονιάσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, συμπλήρωμα στον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου; Για την οποία μάλιστα υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά ο κ.Πατσουρίδης δεν άκουγε κουβέντα; Τέλειωσε η δουλειά αυτή, την έκανε όσο καλύτερα μπορούσε (με τις επιβεβαιωμένες δυνατότητες του αναμφίβολα) και τώρα που την παρέδωσε και φυσικά θα εισπράξει τις αρκετές χιλιάδες ευρώ, αποφάσισε να είναι υποψήφιος με τον… αντίπαλο του νυν δημάρχου Παρασκευά.

Ξέχασε ότι δουλεύει στο γραφείο του βουλευτή Καίσα

Κάτι ακόμα. Είδα το βίντεο προβολής της υποψηφιότητας του και δεν μου άρεσε. Από έναν εξπέρ του drone και τόσων εξαιρετικών βίντεο(και το λέω πολύ σοβαρά πιστέψτε με) περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Ίσως βέβαια να είναι καλύτερος πίσω από τις κάμερες. Μια απορία όμως και μάλιστα έντονη. Εκεί που αναφέρει την επαγγελματική του διαδρομή και που εργάστηκε, γιατί σταματάει ξαφνικά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού; Εδώ και παραπάνω από 2 χρόνια, είναι αποσπασμένος στο γραφείο του βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καίσα.

Μάλιστα ως επιστημονικός του συνεργάτης μετέχει σε πολλές συναντήσεις και εκδηλώσεις, εκπροσωπώντας τον. Αλήθεια γιατί το απέκρυψε; Το ξέχασε; Δεν θέλει να μάθει ο πολύς κόσμος ότι αυτός, αν και από δεξιά οικογένεια, μετά από τη Ν.Δ και τους ΑΝΕΛ βρέθηκε σε γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι; Εδώ υπουργοί και βουλευτές αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα.

Δεν θέλει να τον συνδέουν με τον κ.Καίσα και τον ΣΥΡΙΖΑ οι ψηφοφόροι του δήμου Διδυμοτείχου, γιατί θα θυμούνται ότι είναι ένας από τους 153 που… ξεπούλησαν την Μακεδονίας μας, παραχωρώντας μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα στους Σκοπιανούς με την επαίσχυντη και εθνικά προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών; Μήπως γιατί  οι πολλοί αγρότες ψηφοφόροι της περιοχής, θα θυμηθούν ότι εκείνο το εργοστάσιο Ζάχαρης στην Ορεστιάδα που ο κ.Καίσας στο γραφείο του οποίου εργάζεται, έλεγε πως θα λειτουργούσε και θα αναβαθμίζονταν, ενώ τους χρωστάει ακόμα τα… παντζιάρια του 2017;