Γέμισε αστυνομικούς το μεσημέρι η Αλεξανδρούπολη για την πορεία ακροαριστερών κατά του ιμπεριαλισμού

Γέμισε αστυνομικούς το μεσημέρι η Αλεξανδρούπολη για την πορεία ακροαριστερών κατά του ιμπεριαλισμού

Γέμισε αστυνομικούς το μεσημέρι η Αλεξανδρούπολη, αφού διμοιρίες των ΜΑΤ, απλοί αστυνομικοί αλλά και αρκετοί με πολιτικά ήταν σε επιφυλακή, λόγω της συγκέντρωσης και αντιιμπεριαλιστικής πορείας που πραγματοποίησαν ακροαριστερές οργανώσεις και αντιεξουσιαστές.

Αν και οι συγκεντρωθέντες που διαμαρτυρήθηκαν δεν ξεπερνούσαν τα 150 άτομα και μάλιστα είχαν έρθει και από τις άλλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα λέγαμε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν πολύ περισσότερες για… τον φόβο των Ιουδαίων. Υπάρχει εξάλλου και η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην πόλη για την εκδήλωση που θα γίνει το βράδυ και εννοούμε τον Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη και τον πρώην υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Οι διαμαρτυρόμενοι που με πανό και συνθήματα ζητούσαν να μην γίνει Αμερικανική Βάση στην Αλεξανδρούπολη και φώναζαν τα γνωστά συνθήματα κατά των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αρχικά συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας και μετά έκαναν πορεία στην παραλιακή και στο λιμάνι και εν συνεχεία στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας. Δεν σημειώθηκε πάντως το παραμικρό επεισόδιο και ήταν μια ειρηνική διαδήλωση και διαμαρτυρία.

Όσον αφορά την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε δεν ήταν δική τους αλλά της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο από την Επιτροπή Ειρήνης η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την σημερινή εκδήλωση