Απάντηση-διαμαρτυρία της Ένωσης Οινόης και της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Οινόης στο δημοσίευμα του Evros-news.gr

Απάντηση-διαμαρτυρία της Ένωσης Οινόης και της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Οινόης στο δημοσίευμα του Evros-news.gr

Απάντηση-διαμαρτυρία για δημοσίευμα του Evros-news.gr εξέδωσαν η διοίκηση της Ένωσης Οινόης αλλά και της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Οινόης, παίρνοντας θέση και εκφράζοντας τις απόψεις τους για όσα γράψαμε με αφορμή την διαμαρτυρία του Ατρόμητου Ασπρονερίου, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Αν και οι δυο ανακοινώσεις δεν μας στάλθηκαν, επειδή κοινοποιήθηκαν στο facebook κάτω από το ρεπορτάζ, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία της δημοσιεύουμε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ.Σ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ

“Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασίες αντιπαράθεσης απαντώντας σε αναληθή και προκλητικά σχόλια σάιτ του νόμου μας που έχουν σκοπό πολιτικά παιχνίδια αλλά θέλουμε να προστατεύσουμε το όνομα της ομάδας μας αλλά και όλων των ποδοσφαιριστών μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν φέτος.. Δεν νομίζουμε πως είχε ο ατρόμητος ασπρονεριου μια κακή φιλοξενία.. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κάποιοι το μετέτρεψαν τελικά σε πολιτικό παιχνίδι. Κανένας φίλαθλος τις ομάδας μας δεν δημιούργησε πρόβλημα πουθενά κανένας παίκτης δεν ήρθε σε συμπλοκή και το παιχνίδι ήταν μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Παρακαλούμε λοιπόν το σάιτ να ανακαλέσει τις προσβολές αλλά και της αναλήθειες που γράφει προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη. Ειδάλλως το Δ.Σ του συλλόγου μας θα προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομά του συλλόγου μας αλλά και της Ακαδημίας του . Αφήστε έξω από πολιτικά παιχνίδια τον αθλητισμό αλλά πόσο μάλιστα και τμήματα υποδομών που αφορούν μικρά παιδιά . Επίσης θα θέλαμε και από το Δ.Σ του Ατρόμητου ασπρονεριου να ανακαλέσει επίσημα την στήριξη του στο συγκεκριμένο σάιτ …

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΟΙΝΌΗΣ ….

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Οινόη Ορεστιάδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

“Δεν είναι της φιλοσοφίας μας να μπαίνουμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης απαντώντας σε ανακριβή και προκλητικά δημοσιεύματα αλλά σεβόμενοι τους ανθρώπους που έχτισαν από το ΜΗΔΕΝ μια σχολή ποδοσφαίρου δουλεύοντας μέρα νύχτα με ήθος και αξιοπρέπεια, δυστυχώς θα το κάνουμε.Ενημερωτικό site του νομού, σε μια προσπάθεια των ανθρώπων του να κάνουν παιχνίδια πολιτικά, αθλητικά αλλά και εντυπώσεων, χρησιμοποίησαν την ακαδημία μας και την σχέση μας με το επίσημο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γράφοντας ανακρίβειες και προσβολές.

Κανείς δεν μας έκανε χάρη δίνοντας μας το χρίσμα της μοναδικής επίσημης ακαδημίας του δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο βόρειο ΕΒΡΟ. Παρουσιάσαμε ένα συγκεκριμένο project στην ΠΑΕ για την ανάπτυξη και εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή και αυτό ήταν που μας άνοιξε την πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Η διαφορετικότητα και η ειλικρίνεια μας ήταν και είναι αυτή που έφερε και συνεχίζει να φέρνει παιδιά στην ακαδημία μας. Από την πρώτη στιγμή ο στόχος μας δεν ήταν η ”κλοπή” παιδιών όπως εντέχνως προσπαθεί να περάσει το συγκεκριμένο site αλλά η δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος (αγωνιστικού,οργανωτικού και σωστής συμπεριφοράς) που ΑΥΤΟ να φέρει το εκάστοτε παιδί στη σχολή μας.

Η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με κάθε άλλη ακαδημία της περιοχής και όχι μόνο,είναι από την αρχή προτεραιότητα δική μας αλλά και της διοίκησης των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, με γνώμονα την συνολική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή.Έχουμε καταφέρει πολλά με τεράστιο αγώνα,είμαστε περήφανοι γι’αυτό και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας διαβάλλει.Θα μας βρει μπροστά του όποιος προσπαθήσει να παίξει δικά του παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών.Κάντε ότι πολιτική αντιπολίτευση θέλετε αλλά ΕΜΑΣ αφήστε μας απ’έξω.Εξάλλου για μας μιλάνε οι πράξεις και όχι η ψευτοδύναμη μιας αιχμηρής και βρώμικης πένας!!!

ΤΟ Δ.Σ.,Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ