Αλεξανδρούπολη: Εποχές 3% – Ούτε 50 άτομα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με Παπαδημούλη,Κουρουμπλή

Αλεξανδρούπολη: Εποχές 3% – Ούτε 50 άτομα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με Παπαδημούλη,Κουρουμπλή

Στις εποχές του… 3% επέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ και στον Έβρο, όπως φάνηκε στη χθεσινή προεκλογική του εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές, παρουσία δύο πολύ προβεβλημένων στελεχών, του νυν Ευρωβουλευτή και Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη και του πρώην υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, επίσης υποψήφιου στην Ευρωβουλή.

Ούτε 50 άτομα δεν παρέστησαν στην συγκεκριμένη συνάθροιση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου, έξω από το οποίο η αστυνομία είχε λάβει τα γνωστά μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται σε κάθε παρουσία κυβερνητικών στελεχών στη Βόρεια Ελλάδα, αν και στον Έβρο δεν είναι τόσο δύσκολα (καθόλου δύσκολα θα λέγαμε) τα πράγματα όπως συμβαίνει στην Μακεδονία. Μαζί τους συμμετείχε και η υποψήφια Ευρωβουλευτής από την Θράκη και συγκεκριμένα την Κομοτηνή, η Ουφούκ Μουσταφά, κόρη του νυν βουλευτή του κόμματος Μουσταφά Μουσταφά (την… τσάκισε την οικογενειοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ).

Πριν το ξεκίνημα της εκδήλωσης, όπου παρουσιαστής ήταν ο Μενέλαος Μαλτέζος, γνωστός από το e-mail της ντροπής που είχε στείλει στα μέλη να μεταβούν με σκάφος του Λιμενικού στη Σαμοθράκη τα Θεοφάνεια για να χειροκροτήσουν τον Πρωθυπουργό, μια ηλικιωμένη κυρία, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τραγούδησε ένα από τα γνωστά άσματα που τους θυμίζουν το… αριστερό, επαναστατικό τους παρελθόν. Γιατί πλέον με τις αποφάσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση, ξεπέρασε σε φιλελευθερισμό και υποταγή στους ξένους, ότι πιο ακραίο στον συγκεκριμένο τομέα υπήρξε στην χώρα μας.

Απουσίαζε ο βουλευτής Γιώργος Καίσας

Ήταν δεν ήταν λοιπόν 50 άτομα, όπως συνέβαινε πριν το 2015 που το κόμμα βρισκόταν στο 3% και ο ελληνικός λαός… διασκέδαζε με κάποιες ακραίες απόψεις του, αλλά θολωμένος από τα Μνημόνια, δίκαια αγανακτισμένος και θυμωμένος από τις πολιτικές των προηγούμενων Κυβερνήσεων, τους έφερε στην εξουσία. Οι ελάχιστοι παρόντες πάντως, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για ευρήματα των εταιρειών σφυγομέτρησης, ότι στο νομό Έβρου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον κατρακυλήσει κάτω από το 10%.

Ήταν πάντως παρόντα όλα της Νομαρχικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος που έχει την επίσημη στήριξη του κόμματος, αλλά και υποψήφιοι στην Περιφέρεια με τον Κώστα Κατσιμίγα. Κι όλοι αυτοί δεν κατάφεραν να μαζευτούν ούτε 50. Εντύπωση πάντως δημιούργησε η απουσία του βουλευτή Γώργου Καίσα, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ούτε στην περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Σουφλί, ενώ οι άλλοι δυο βουλευτές του κόμματος στον Έβρο, η Νατάσα Γκαρά με τον Δημήτρη Ρίζο έδωσαν κανονικά το παρόν. Συμβαίνει κάτι ή είχε άλλες υποχρεώσεις ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό;