Δήμος Αλεξανδρούπολης: Οι πολυδιαφημισμένοι ημιυπόγειοι κάδοι… ξηλώθηκαν απ’ την βροχή

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Οι πολυδιαφημισμένοι ημιυπόγειοι κάδοι… ξηλώθηκαν απ’ την βροχή

Σαν καρυδότσουφλα ξηλώθηκαν απ’ τη νεροποντή οι νέοι, πολυδιαφημισμένοι απ’ την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη ημιυπόγειοι κάδοι της πόλης, οι οποίοι ακόμα δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιηθούν και αποδείχθηκε ότι είναι… προβληματικοί και από την τοποθέτηση τους.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες στην περιοχή του σταδίου “Φώτης Κοσμάς”, από την πλευρά της παραλίας, ο συγκεκριμένος υμιυπόγειος κάδος που έχει τοποθετηθεί μαζί με δεύτερο δίπλα στους παλιούς, κλασικούς, βγήκε από την θέση του. Κι όλα αυτά, στην επίσης πολυδιφημισμένη περιοχή της ανάπλασης της παραλιακής αλλά και του πάρκινγκ που τόσες συζητήσεις, αντιδράσεις και επικρίσεις προκάλεσαν.

Τελικά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να… χαρούν τίποτα, αφού αρκεί μια καταιγίδα όχι ιδιαίτερης έντασης να… ανατρέψει και να διαψεύσει το… αφήγημα τους εκθέτοντας τους στον κόσμο. Κι όλα αυτά, σε ενάμιση περίπου μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές. Επειγόντως… αγιασμό θα πρέπει να κάνουν στην παράταξη του μήπως και σταματήσουν όλα αυτά που δημιουργούν προβληματική “εικόνα” στην προσπάθεια του να επανεκλεγεί.

Πάντως τα δέντρα που φυτεύτηκαν στην παραλιακή, ευτυχώς… άντεξαν και παρέμειναν στην θέση τους και έτσι δεν εκτέθηκαν ακόμα περισσότεροι ο κ.Λαμπάκης και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουκουράβας και Χρήστος Ζιώγας Τεχνικών Υπγρεσιών και Καθαριότητας.

Ένα σχόλιο

 1. Απο προχειρόδουλιές καλά πάμε...

  Ξηλώθηκαν αυτά τα θηρία? δεν το πιστεύω….
  Αυτούς τους άθλιους κάδους που έχουν χάσει θέσεις παρκαρίσματος ποιος έξυπνος τους ανακάλυψε? Να με πείτε για να του τα ψάλω αν είναι….
  Αυτούς του Αμαρουσίου η Περιστερίου (δεν θυμάμαι που είναι) να έβαζαν που είναι ποιο στενοί και ποιο λειτουργικοί χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν.

  Οι φοίνικες στην θέση τους είναι όμως στράβωσαν και γέρνουν.
  Αν κάνει κανένα 8ρι+ εκεί θα δείτε που θα πάνε….
  Μία λύση είναι να τα ντύσουν εξωτερικά με τετράγωνη ψηλή σιδεριά η με ξύλινη κάτι σαν τελάρο (πως να την πω ακριβώς τώρα..Κόλλησα) όπως βάζουν σε δέντρα που τα κρατάει για να μην στραβώνουν όσο είναι μωρά.
  Τέλος πάντως καταλάβατε για να τα προστατεύει.

  Σημ.Η Παραλιακή ομορφαίνει και το ποιο ωραίο θα είναι ότι οι ταβέρνες δεν θα έχουν τσαντίρια,ομπρέλες και θα έχουν κιόσκι κάτι είναι αυτό.
  Σημ2 Τα πλακάκια έπρεπε να ξεκινούν από τα φανάρια και το κομμάτι που έπεσε στην στροφή θέλει φτιάξιμο από την αρχή για να μην ξαναπέσει.
  Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσουν.
  Και όχι μόνο όσα βλέπει η πεθερά να γίνονται….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*