Εντυπωσιακή άσκηση χθες από τους Εθνοφύλακες της Αλεξανδρούπολης (φωτορεπορτάζ)

Εντυπωσιακή άσκηση χθες από τους Εθνοφύλακες της Αλεξανδρούπολης (φωτορεπορτάζ)

Άλλη μια εντυπωσιακή άσκηση και με απόλυτα άψογο τρόπο εκτέλεσαν οι εθνοφύλακες της Αλεξανδρούπολης, χθες Κυριακή 14 Απριλίου 2019, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που δεν τους πτόησαν ούτε στάθηκαν εμπόδιο έστω και μια στιγμή.

Στον ορεινό όγκο της Μάκρης λοιπόν, με δυνατούς ανέμους και ψιλόβροχο, βρέθηκαν το πρωί δεκάδες εθνοφύλακες, για να ασκηθούν σε σενάριο ανακατάληψης χώρου από εχθρικές δυνάμεις.
Εκτέλεσαν με άψογο τρόπο το σενάριο και εντυπωσίασαν τον νεοτοποθετημένο Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, που παραβρέθηκε για να παρακολουθήσει την άσκηση και συνεχάρη τους συμμετέχοντες.

Για άλλη μια φορά λοιπόν οι εθνοφύλακες μας, απέδειξαν ότι ο Έβρος διαθέτει εκτός από τον πολύ καλά εκπαιδευμένο στρατό, μια κρυφή δύναμη που θα ενισχύσει στα μέγιστα την αμυντική θωράκιση του όταν απαιτηθεί.

Με διασκευασμένα 4Χ4 και μηχανές eduro «ξεφυτρώνουν» στην κυριολεξία από παντού και είναι πανέτοιμοι να εκτελέσουν κάθε αποστολή με απόλυτη ακρίβεια. Δείτε μερικές φωτογραφίες για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω: