Τα ΚΑΑΥ Μάκρης αλλάζουν όψη και θα θυμίζουν… ξενοδοχείο πολλών αστέρων

Τα ΚΑΑΥ Μάκρης αλλάζουν όψη και θα θυμίζουν… ξενοδοχείο πολλών αστέρων

Όταν το φετινό καλοκαίρι οι στρατιωτικοί που θα επιλεγούν για να περάσουν κάποιες ημέρες των διακοπών τους στο  Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης, να μην… αιφνιδιαστούν από αυτό που θα αντικρίσουν και νομίσουν ότι βρίσκονται στο… χλιδάτο Astir Egnatia της πόλης.

Ούτε να πιστέψουν ότι βρίσκονται σε ξενοδοχείο πολλών αστέρων. Απλά, όπως λένε οι πληροφορίες μας από ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή και προετοιμάζουν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις τους στην περιοχή για το καλοκαίρι, πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό… πυρετώδεις εργασίες αναβάθμισης και μετατροπής τους σε εντυπωσιακό χώρο διακοπών για τους στρατιωτικούς. Με παρεμβάσεις και αλλαγές προς το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό σε όλους τους χώρους.

Όλα αυτά ξεκίνησαν με εντολή του νέου Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο οποίος έδωσε εντολείς στους αρμόδιους επιτελείς του να δημιουργήσουν έναν χώρο που είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα και να γίνεται…. μη λειτουργικός, που να θυμίζει ξενοδοχείο πολυτελείας. Από τους χώρους διαμονής, τα εστιατόρια της κουζίνες, τους άλλους χώρους αναψυχής. Αν και το χρονικό διάστημα ως την έναρξη της περιόδου λειτουργίας του ΚΑΑΥ Μάκρης δεν είναι πολύς, υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα είναι έτοιμα για να δεχθούν τους στρατιωτικούς με τις οικογένειες τους.

Ένα σχόλιο

  1. Καρασαββας Βικτωρ

    Μια μικρή παρατηρηση, αν επιτρέπεται
    … απλα ΚΑΑΥ δεν σημαίνει αυτο που λετε, αλλα Κεντρο Αποκαταστασης Απωλειων Υγείας… αλλα αφου αυτοι οι χωροι προβλέπονται στο πολεμο και αρα υπαρχουν και στην ειρηνη, τοτε, για να διατηρηθουν, πρέπει και να ειναι σε λειτουργία… εστω και με το τροπο που γνωριζετε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*