Η “Πατριωτική Αυγή” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Ελευθέριο Νικολαίδη νέα παράταξη στην ΑΜ-Θ

Η “Πατριωτική Αυγή” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Ελευθέριο Νικολαίδη νέα παράταξη στην ΑΜ-Θ

Η “Πατριωτική Αυγή” που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Περιφερειακές εκλογές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και υποστηρίζεται από την “Χρυσή Αυγή” έχοντας υποψήφιο Περιφερειάρχη τον απόστρατο αξιωματικό Ελευθέριο Νικολαίδη απ’ την Δράμα, είναι η νέα παράταξη που παρουσιάστηκε.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου το οποίο εκδόθηκε:

Ο Ελευθέριος Παν. Νικολαΐδης είναι π. Ιπτάμενος Αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού και μετέπειτα κυβερνήτης Ολυμπιακής Αεροπορίας. Έχει συμπληρώσει σχεδόν 20.000 ώρες πτήσης στον αέρα υπηρετώντας στο ακέραιο με αίσθημα ευθύνης και προσήλωσης την Πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο. Κατάγεται από την Δράμα και είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Έπειτα από την τιμητική πρόταση που δέχθηκε από τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαο Μιχαλολιάκο αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος περιφερειάρχης AM-Θ με την Πατριωτική Αυγή με σκοπό να συνεχίσει με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης την υπηρεσία στην Πατρίδα και τους συμπολίτες του.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού σε κάθε νομό, καθώς και το πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουμε τον οικονομικό μαρασμό, την φτώχεια και την επιχειρηματική απραγία, που επέφεραν στην Περιφέρειά μας, αυτοί που μόνο κατ’ ευφημισμό κυβερνούν αυτόν τον τόπο.