ΒΙΝΤΕΟ: Απάντηση-απόλαυση του Γιάννη Ζαμπούκη σε δηλώσεις του Βαγγέλη Λαμπάκη για τα Χρυσωρυχεία

ΒΙΝΤΕΟ: Απάντηση-απόλαυση του Γιάννη Ζαμπούκη σε δηλώσεις του Βαγγέλη Λαμπάκη για τα Χρυσωρυχεία

Με ένα ακόμα ΒΙΝΤΕΟ σκέτη απόλαυση, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, απάντησε στο νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, σε νέες δηλώσεις που έκανε εναντίον του για το θέμα των Χρυσωρυχείων, χρησιμοποιώντας μάλιστα συνέχεια την φράση “με τον κύριο Ζαμπούκη τελειώσαμε”.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” Γιάννης Ζαμπούκης και βασικός αντίπαλος του κ.Λαμπάκη στις εκλογές της 26ης Μαίου για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου (έτσι προφανώς εξηγούνται οι συνεχείς επιθέσεις εναντίον του απ’ τον απερχόμενο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης), χρησιμοποίησε μάλιστα στο νέο βίντεο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το περιοδικό ICONA που εξέδιδε η αδερφή του Σοφία Λαμπάκη. Είχε επίσης Διευθυντή τον Δημοσθένη Δούκα,  “δεξί χέρι” και σύμβουλο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και κατά το παρελθόν περιείχε ολοσέλιδη διαφήμιση των χρυσωρυχείων, όπως συνέβαινε με διαφημιστικές καταχωρήσεις και με άλλα ΜΜΕ της περιοχής. Αυτό προφανώς δεν ενοχλούσε τον κατά τ’ άλλα… ευαίσθητο κ.Λαμπάκη, όπως και η παρουσία στον συνδυασμό άλλου υποψήφιου δημάρχου, συγκεκριμένου προσώπου ο οποίος έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της επένδυσης των Χρυσωρυχείων και μάλιστα διαδήλωνε με πανό έξω απ’ το Δημαρχείο γι’ αυτό.

Είναι το θέμα που είχε αναδείξει πριν από λίγο καιρό το Evros-news.gr, επισημαίνοντας την υποκρισία του Βαγγέλη Λαμπάκη, που κατηγορεί τον Γιάννη Ζαμπούκη ενώ αυτός έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τοποθετηθεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΩΝ.

-Β.Λαμπάκης – Θράσος και υποκρισία: Το περιοδικό Σ.Λαμπάκη-Δ.Δούκα διαφήμιζε τα Χρυσωρυχεία και αυτός κατηγορεί άλλους!!!