Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ από το Διδυμότειχο στην Αθήνα μέσω του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward

 Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ από το Διδυμότειχο στην Αθήνα μέσω του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward

Άλματα προόδου, με ισχυροποίηση της παρουσίας τους στην ελληνική αγορά και επέκταση στο εξωτερικό, έκαναν οκτώ εταιρείες του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, ως αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης υποστήριξης που τους παρέχεται, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία του νομού μας, η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ της οικογένειας Παπαζηλάκη.

Ενδεικτικά, οι εταιρείες Εβροφάρμα, AnassaTerra Creta, Μανδρέκας ΑΕ και Mακεδονική, από τον κλάδο παραγωγής τροφίμων και ποτών, η εταιρεία καλλυντικών Dust + Cream, η Diving Status που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας και η εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων SpotaWheel, με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ Forward, κατόρθωσαν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, να εγκαινιάσουν νέα καταστήματα λιανικής ή να κάνουν «άνοιγμα» σε αγορές τους εξωτερικού.

Το success story των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward είναι αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης καθοδήγησης που λαμβάνουν από επιτυχημένους επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, των δράσεων δικτύωσης και των εκπαιδευτικών σεμιναρίων στα οποία συμμετέχουν.

Το φρέσκο αγελαδινό “Γάλα Θράκης” στα αθηναϊκά σούπερ μάρκετ

Η ακριτική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΟΠΑΠ Α.Ε, η οποία εντάχθηκε στον πρώτο κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, απέκτησε πρόσφατα θέση στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Αθήνας. Το πρώτο προϊόν της εταιρείας που είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Αττική, είναι το φρέσκο αγελαδινό «Γάλα Θράκης», διάρκειας 7 ημερών. Το προϊόν, μάλιστα, διατίθεται σε οικολογική συσκευασία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*