Το προσωπικό της στίγμα έδωσε η Εβρίτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου στην επίσημη παρουσίαση της (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προσωπικό της στίγμα έδωσε η Εβρίτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου στην επίσημη παρουσίαση της (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προσωπικό της στίγμα για τις Ευρωκλογές της 26ης Μαίου έδωσε η Εβρίτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου στην επίσημη παρουσίαση της από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η καταγόμενη από το χωριό Θυρέα Διδυμοτείχου κ.Μάρκου, τόνισε:

“Είμαι υποψήφια γιατί πιστεύω πως ενωμένες οι υγιείς ευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο ευρωπαϊκό όραμα.

Το σύνθημά είναι “ενότητα μέσα στη διαφορετικότητα”.

Όλα τα κράτη μέλη ενωμένα μπορούν να παλέψουν για το καλώς εννοούμενο κοινό συμφέρον, διατηρώντας τη διαφορετικότητά τους.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε ένα ισχυρό ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όπου πλέον σιγά σιγά πρέπει να παίρνει και νομοθετικές πρωτοβουλίες. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Φυσικά, θα πρέπει να σέβεται τη διαφορετικότητα αλλά και τις εθνικές ταυτότητες.

Όσον αφορά τη χώρα μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι εκεί που γίνονται συζητήσεις και παίρνονται αποφάσεις για το συμφέρον της πατρίδας μας.

Είμαι έτοιμη να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να διεκδικήσω το καλύτερο για την πατρίδα μου. Ειδικά σε μία περίοδο που τα εθνικά είναι πολύ μπροστά και είμαστε σε εθνικό συναγερμό.

Η Ευρώπη είναι ο χώρος, ο τόπος όπου μπορεί η χώρα μας να ανακάμψει οικονομικά αλλά μπορεί και να αποκαταστήσει τη ζημιά που έκανε η ανεκδιήγητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εύχομαι σε αυτές τις ευρωεκλογές να κερδίσουν οι καλύτεροι, να έχουμε τους καλύτερους ευρωβουλευτές που θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν για τη χώρα μας.