Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση προγράμματος, με μηνύματα-δεσμεύσεις απ’ τον Βαγγέλη Μυτιληνό

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση προγράμματος, με μηνύματα-δεσμεύσεις απ’ τον Βαγγέλη Μυτιληνό

Το εκλογικό κέντρο της “Αδέσμευτης Νέας Αυτοδιοίησης” θα εγκαινιάσουν το Σάββατο 20 Απριλίου στις 7 το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός και οι συνεργάτες του υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης βρίσκονται στην Αθ. Μιαούλη 10 στην Αλεξανδρούπολη (πεζόδρομος έναντι Δημαρχείου) και ο κ.Μυτληνός καλεί όπους τους πολίτες να δώσουν το παρόν, στηρίζοντας την προσπάθεια του.

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει πτυχές του προγράμματος του, με έξυπνα μηνύματα-δεσμεύσεις για την επόμενη ημ’έρα αν οι πολίτες του δήμου τιμήσουν με την ψήφο τους τον ίδιο κιαι την “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδοίκηση”, αναθέτοντας τους την δημοτική αρχή.

Όπως για παράδειγμα, η μείωση κατά 50% των τελών καθαριότητας για την πρώτη κατοικία των πολύτεκνων οικογενειών στο δήμο Αλεξανδρούπιολης.

Κι ακόμα, στα παιδιά με ειδικές ικανότητες, τους μικρούς σε ηλικία ΑΜΕΑ, για τους οποίους στόχος είναι να έχουν θέση και αυτοί όπως και όλοι στο αύριο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*