Σαμοθράκη: Ο Γιώργος Χανός καταδικάζει την ωμή παρέμβαση Λαμπάκη, Μητροπολίτη υπέρ του νυν δημάρχου Θ.Βίτσα

Σαμοθράκη: Ο Γιώργος Χανός καταδικάζει την ωμή παρέμβαση Λαμπάκη, Μητροπολίτη υπέρ του νυν δημάρχου Θ.Βίτσα

Καταδίκασε την ωμή παρέμβαση που επιχείρησαν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, αλλά και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόελως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμος υπέρ του νυν δημάρχου Σαμοθράκης Θανάση Βίτσα, ο πρώην αλλά και εκ νέου υποψήφιους δήμαρχος του νησιού Γεώργιος Χανός.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο κ.Χανός σχολιάζοντας την όντως απαράδεκτη προσπάθεια επηρεασμού των δημοτικών εκλογών στην Σαμοθράκη, τόσο από τον κ.Λαμπάκη όσο και απ’ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Άνθιμο, με όσα είπαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απ’ τον κ.Βίτσα στην Αλεξανδρούπιλη και είχε καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα, προτρέποντας τους δημότες να τον ψηφίσουν, τόνισε:

“Ο δήμαρχος μας έκανε μια παρουσίαση του έργου του, η οποία ήταν προεκλογική. Απόδειξη είναι αυτά που του είπαν οι προσκεκλημμένοι. Εκφράζω όχι μνόνο την διοή μου λύπη, αλλά και πολλών που παρίσταντο κα τα ακούσανε, γιατί και ο Μητροπολίτης και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, πήραν θέση που δεν ήταν σωστή. Ειδικά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης που είναι και Πρόεδρος της ΠΕΔ, θα μπορούσε να πει άλλα πράγματα για τον δήμαρχο μας, με τον οποίο συνεργάτηκε μαζί του. Όπως συνεργάστηκε και μαζί μου τα προηγούμενα τέσσερα.

Από κει κιαι πέρα, να παίρνουν την μορφή της προπαγάνδας ή του ζήτω και ψηφίστε, κάντε, αυτά είναι πρωτοφανή. Τα άκουσα από το βίντεο της εκδήλωσης. Όπως και ο Μητροπολίτης. Πήρε καθαρή θέση. Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα και πιστεύω ο Μητροπολίτης θα το καταλάβει αυτό, γιατί είναι Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης. Δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό. Το λέω με εμπειρία πολλών χρόνων. Δεν είναι σωστά και κομψά. Δεν τα χρειάζεται μάλιστα ούτε ο δήμαρχος μας αυτά”.