Διδυμότειχο: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου απ’ τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Δημητρίου και συνεχείς υποψηφιότητες

Διδυμότειχο: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου απ’ τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Δημητρίου και συνεχείς υποψηφιότητες

Τα επίσημα εγκαίνια με αγιασμό του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού του “ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο”, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου στις 11 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου Κώστας Δημητρίου.

Το Εκλογικό Κέντρο που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 62 λειτουργεί πάντως εδώ και αρκετές ημέρες, με έντονη παρουσία υποστηρικτών και φίλων του, ενώ η δραστηριότητα του κ.Δημητρίου είναι έντονη με συνεχείς επισκέψεις τόσο στις γειτονιές της πόλης αλλά και στα χωριά του δήμου Διδυμοτείχου.

Μάλιστα υπάρχουν συνεχείς ανακοινώσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, άνθρωποι που αρκετοί εξ αυτών ασχολούνται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά συστρατεύονται μαζί του γιατί όπως λένε και τα βασικά συνθήματα του συνδυασμού του: “Για να αλλάξουμε το Διδυμότειχο” και “Για ένα Δήμο που σέβεται τους Δημότες του”.

Το ξεκίνημα έγινε με τον Αθανάσιο Σίμογλου, Πρόεδρο του Ευγενίδειου Πολιτιστικού Κέντρου και στενό συνεργάτη του υποψήφιου δημάρχου Διδυμοτείχου Κώστα Δημητρίου, η υποψηφιότητα του οποίου και ανακοινώθηκε πρώτη. 

Ακολούθησαν οι υποψηφιότητες νέων στην πλειοψηφία τους ανθρώπων, με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στην αλλαγή της κατάστασης οπισθοδρόμησης και μαρασμού της πόλης αλλά και ολόκληρου του Διδυμοτείχου.

Το κεντρικό ψηφοδέλτιο πλαισιώνεται συνεχώς με καινούργιες υποψηφιότητες, ενώ όσον αφορά τα χωριά που έχουν ανεξάρτητους υποψήφιους σύμφωνα με το νέο νόμο του “Κλεισθένη”, ο κ.Δημητρίου επισημαίνει στις επισκέψεις του ότι οι κάτοικοι τους θα κρίνουν ποιοι από τους συγχωριανούς τους είναι οι καλύτεροι και θα τους επιλέξουν.

Επισημαίνει πάντως συνέχεια και σε όλους ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου, πως ήρθε η ώρα το Διδυμότειχο να… γυρίσει σελίδα και να προχωρήσει με αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και χωρίς την μιζέρια των πολλών τελευταίων χρόνων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*